Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Használ valaki olyan alkalmazást, amivel az Android tablet hálókábelen keresztül tud PC-nek a meghajtóin turkálni, fájlokat lemásolni onnan? Eddig egy LanController nevű appot találtam, de az max 100kb/sec sebességet tudott produkálni, az igen csak karcsú volt Köszi.
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok, találkozott -e valaki ezzel a tablettel? Elég jó áron vesztegetik, csak nem találok róla leírást. A fantázia név mögött vajon melyik kínai darab lehet? Vagy szimplán noname? Érdemes ilyenbe belevágni?
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Van itt szegedi embör, aki profi az ilyen tablet tesztelésben?
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Magnat
veterán
Wayteq:
-1280x800
-4.1-es droid
-AMLogic soc (2x1.5)
-első kamera
-3000-es akksiMultipad:
-1024x600
-4.0.4-es droid, 4.1 érkezik
-Rk3066 soc (2x1.6)
-első-hátsó kamera
-4000-es akksi (asszem)
-HDMIPlusz a Multipad előnye még, h lehet kapni
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
tyba7
tag
Melyik a jobb tablet? WayteQ xTAB-70dci vagy Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
-
z0d1AK
nagyúr
válasz student #30279 üzenetére
Egyes országokban hamarosan. Magyarországon sokára. Elég rögös úton kerülnek be az Archos tabletek hazánkban, így talán a karácsonyfa alatt már lehet 80 Platinum majd. Amúgy ezt is videóztam, szintén egészen kis baráti készülék, jól össze van rakva.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
disy68
aktív tag
http://ipon.hu/webshop/product/overmax_ov_steelcore__101_16gb/330784
Erről tud valaki véleményt mondani?
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
student
őstag
archos titanium 80 mikor lesz vásárolható? mert arrol infót sehol nem találtam
-
törölt tag
Sziasztok,
Ez a tablet mennyire érné meg? Az akksi sajnos csak 3000mAh
Netezésre és filmnézésre kellene.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van itt egy tablet android 4.1.1-el, RK3066 alapokon, amit jó lenne rootolni. Van hozzá ez a megoldás: [link], de ez se Linux, se Win alatt nem érzékeli a tablet kapcsolódását bekapcsolt hibakereső mellett.
Win alatt egy driver hiányzik, rk30sdk nevű cucchoz, amit neten találtam, az nem felelt meg egyik driver sem a winnek, így valószínűleg win alól meg sem lehet oldani a feladatot.
Van valami ötletetek?V902B névre hallgat a tablet. [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz laszlohu #30274 üzenetére
Jaah, így már világos.
Igazából Allwinner A31-gyel láttam Ramos tabletet, hasonlót mint az xTAB-80, így arra még akár esély is lehet, bár infóm nincs róla.
Illetve a CC és WayteQ mellett még gyorsabban jönnek ki az új "MyAudio gépek". Valószínű ott is lesz valami új quad-core a QI után, persze kérdés, hogy rockchip, Allwinner, esetleg Exynos, vagy más alapon.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
laszlohu
addikt
válasz z0d1AK #30273 üzenetére
félreérthetően fogalmaztam
idézet :
"kíváncsi vagyok, mennyi minden fog ezekből esetleg magyar köntösben megjelenni."Csak az utolsó mondatodra reagáltam,
az észrevételem arra vonatkozott, hogy
az RK3188, vagy az Allwinner A31 fog - e magyar köntösben megjelenni,
erre azt válaszoltam, hogy szerintem az RK3188[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz laszlohu #30272 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdésed. RK3188-cal csak a Pipo Max-M9-et próbáltam ki, illetve lehet, hogy a Polaroid M10-ben is az volt, ott a gyártó nem közölte, hogy mi is az SoC típusa, csak annyit, hogy Quad-core, azonban a tablet infónál erre utaló megjegyzés is volt.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
nagyúr
Megvettem a MyAudio 708AG-t.
Nagyon rendben van. Alumínium borítás, gyönyörű a kijelző. A sebessége meglepően jó, semmi akadás, bár játékokat nem futtattam. Akkuidőt még nem tudok.
Wifi stabil, a GSM-ről még nem tudok nyilatkozni. A kamera képe gyenge, de ez engem sosem mozgatott.
USB-n tölt, bár van külön csatlakozó is, így ha az előbbi foglalt lenne, akkor sincs gond.Kérdés:
Láttam, hogy pl. a Ghoo tabletekhez jók a Kindle Fire tokok. Nem tudtok hasonló megoldást ehhez? Univerzálisak nem nagyon jönnek be, ezért jó lenne, ha valamelyik nagyobb gyártó megoldása jó lenne hozzá. Egyáltalán hogyan működnek a tokok? Van valami vájat, amibe fülek kapaszkodnak, vagy csak a méret dönti el, melyikhez jó?Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
z0d1AK
nagyúr
Szevasztok, két hét kihagyás után itthon vagyok. Megjártam a CES 2013 kiállítást.
Bár nagy gyártók androidos tabletet kevésbé mutattak be, azonban a kínaiak keményen nyomták. Kipróbáltam és levideóztam szinte az összes új Ramos tabletet amivel készülnek 2013 Q1-ben. Emellett beszéltem a Rochchipnél is egy-két emberrel, videóztam az új Pipo Max-M9-et RK3188-cal. Emellett több Allwinner A31-es masinával is lehetett találkozni. Érdekes volt, kíváncsi vagyok, mennyi minden fog ezekből esetleg magyar köntösben megjelenni.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
this is life
Ármester
válasz Magnat #30262 üzenetére
Az igo primorol még itt olvastam aztán mennyi a valóság alapja nem tudni [link] de azóta olvastam ,pontosabban most ,hát mégse.Nem azt mondtam nincs de a kici occó kinai tabletemen Myaudio a külsö gps kezelése kicsit macerás...Inkább céleszközt vagy a nokia offline naviját használom telefonon .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
-
LámaZ
addikt
-
MAC72
tag
Sziasztok!
Meglepném a párom egy tablettel. Főleg internetezésre kellene. Pici játék, olvasás, szóval általános felhasználás.
7"-os méretet keresek, az még elférne a kis retiküljében ( ).
Dual core, IPS panel, tisztességes felbontás, 1 giga ram.
160 dollár körül szeretném meghúzni a határt.Nézelődtem, keresgéltem, és találtam valamit.
N70HD.Ez kb. megfelelő lenne. Sajnos nem tudom, hogy mi számít ma jó vasnak tablet téren.
Támogatottság terén ez ajánlott? Root, ram egyebek lehet hozzá?Kérlek írjatok véleményt, adjatok alternatívákat!
-
this is life
Ármester
Az igo-t nem akartam említeni ,mert warez félig meddig(már rég próbáltam,de látom a primo megvehető),a waze meg valahogy nem jön be ,mivel az isten háta mögötti településeken kissé hiányos,de azért köszönöm az infót ..Én voltam tudatlan ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
LámaZ
addikt
válasz this is life #30254 üzenetére
Nálam áigó, waze megy bluetooth-os gps-vevővel Bluetooth GPS appal. Az okostelóm viszont néha vacakol, nem tuom miért. Bár abban van gps, de ki akartam próbálni így is.
Legyen minden jó!
-
this is life
Ármester
-
LámaZ
addikt
válasz this is life #30247 üzenetére
" ,a bluetooth os gps-t csak a google navija eszi meg ..a nagy nevek nem"
Butaság.
Legyen minden jó!
-
highlander76
csendes tag
válasz csibe1 #30250 üzenetére
meg de van egy olyan pont hogy apn ki/be kapcsolás,és az szürke.tehát nem lehet aktiválni,és mivel ebben a menűben se menű gombot sem valamilyen entergomb félét nem kinál fel ezért nem tudom elfogadtatni vele a beirt adatokat.már nagyon kész vagyok tőle van valami ötleted?????????????????
-
this is life
Ármester
válasz bladesks007 #30213 üzenetére
elnéztem ..
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz highlander76 #30242 üzenetére
Az APN beállításokat megcsináltad?
APN, mindegyik szolgáltatóé" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
this is life
Ármester
válasz bodom87 #30246 üzenetére
Dual core memory 1 giga felbontás 1024*600 ,az első a tempóhoz kell ,második az akadásmentes müködéshez a harmadik meg adja magát.A navi neccesebb mert nem elterjedt a beépített gps kinában ,a bluetooth os gps-t csak a google navija eszi meg ..a nagy nevek nem .Ha van droid telefonod annak oszthatod a gps jelet külső alkalmazással .
[ Szerkesztve ]
-
bodom87
tag
udv!
Szeretnek tabletet venni. Mi az amire oda kell figyelni?
Processzor? single vagy dual core
Memoria? 512mb vagy 1gb
Felbontas? 800x480 vagy 1024x600Mennyire szamitanak? Szeretnem ha zokkenomentesen, szaggatas nelkul tudnam hasznalni, jatekra, videozasra, netezesre, navigaciora.
Koszonom!
-
Padam
aktív tag
Feldobtam egy kis játékos videót az ONDA V972-ről, mert páran kértétek.
http://www.youtube.com/watch?v=MZgov84Ep0I
NFS Most Wanted, Pinball HD, Samurai II, Reckless Racing HDNem túl hosszú, de látszik, hogy szaggatásról szó sincs (a játékoknál)
[ Szerkesztve ]
-
highlander76
csendes tag
sziasztok! segitséget szeretnék kérni. van egy androidos olcsobb tabletem.atab7t. wifin tökéletes a net viszont vodás usb stickel nem tudok netezni.fel sem ismeri,látja de nem inditja el.
ha valaki tud kérem segitsen,hogy hogy működik,egyáltalán működni fog.-e vele,és ha beállitás probléma akkor irja le legyen szives a beállitásokat.előre is köszi.üdv mindenkinek. -
128bit
tag
Megint!
Véleményt kérnék erről :HTC Flyer 32 GB SIM-es. igaz 50 k ért van de már kezdek árban feljebb menni!
Nagyon köszi(medence gépész) 06708810076
-
laszlohu
addikt
válasz Rawulf #30233 üzenetére
Ha videót nem csinálsz, akkor szövegben mindenképp meg kell említeni a készülék előnyös tulajdonságait,
pl. milyen érzékeny az érintőképernyője, azonnal reagál, késve reagál, bizonyos helyeken nem működik az érintésre, stb., persze ha az utolsó 2, akkor nagyokat kell hallgatni. -
laszlohu
addikt
válasz Rawulf #30231 üzenetére
Az rád van bízva,
ha szabadban is jó a fényereje, akkor csak a szabadban, különben csak a szobában,
nincs szükség mind2 - re.ui: azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy az android beállításainál az Android verziószámát mindenképp,
pl. 4.0.3, 4.0.4,
4.1.1 stb.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz Rawulf #30225 üzenetére
1. Kicsomagoló videó, mit tartalmaz a doboz
2. Antutu teszt Google play - ről letölthető
3. Kijelző betekintési szög minden irányból : Sima LCD, vagy IPS paneles, vagy MVA paneles
4. Wifi jelerősségmérés (decibel) db
5. Pár játék futtatása.
Egymagos, kétmagos, négymagos proci,
további speckók -
Rawulf
őstag
Tudna valaki pár percet rám szánni?
Kb. 2-3 hét múlva kapom a gyártól tesztre ilyen táblácskákat.
Nem vagyok Android guru , ezért kis segítséget kérnék, hogy mit érdemes megvizslatnom rajtuk.Köszi!
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Brave_86
aktív tag
válasz bladesks007 #30213 üzenetére
Szia !
Néhány fórumtársnak már van ilyen Hero, a kettő azt nem tudom van e valakinek.
kovacspityu2 biztos szívesen segít neked, ha kérdésed van, neki talán kettő is van. -
Nethunter
csendes tag
Sziasztok!
Egy Icoo D70W proII tabletet vettem nemrégen, amihez kaptam egy Ainol Novo 7-hez való billenytűzetet tartalmazó tokot, ami elvileg OTG kábel nélkül Mini USB(->micro USB)-vel csatlakozik a tablethez, a problémám az, hogy nem tudom életre kelteni, amiket láttam eddig az az, hogy USB host mod-ot kellene állítani, de azt nem találom. Android 4.1.1 van.
Bárkinek bármilyen ötlete van, azt nagyon szépen megköszönném. -
disy68
aktív tag
Sziasztok tudtok nekem ajánlani 10" méretű IPS paneles gépet kb 70 ezerig? Nem nekem lesz, külföldi beszerzés nem játszik. Előree is köszönöm.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
hun_gery
aktív tag
válasz 128bit #30212 üzenetére
smart tab 7-en is megy a hanghívás főzött rommal
ajánlott olvasmány hozzá
klasszisokkal frissebb gép, még ma is megállja a helyét, a slim pedig kifutó nagyon, bár a maga idejében jó vas volt.
ár/érték arányban kb fényévekkel veri a smart tab a slimet (tapasztalatból beszélek, slim van itthon, smart tab meg volt (ellopták, nem eladtam))
nem akarlak én rábeszélni semmire, de ha e közül a kettő közül kéne választanom, eszembe se jutna a slimet venni pár ezerrel olcsóbban...
összehasonlító táblázat[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Crytek
nagyúr
Nincs valami megoldás arra hogy én leszedek egy képet akkor azt be tudjam rakni háttérképnek a program levagdosásai nélkül? (Mert az egy rakás ...)
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
bladesks007
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, milyen tablete(eke)t tudtok ajánlani a következő igények esetén:
- felhasználási terület: net, HD videó, irodai alkalmazások, játék (egyúttal fontossági sorrend is)
- kijelző mérete: 10" (a ~16:9 arányt preferálom), melyhez, felteszem az idális felbontás 1280x800
- 2/4 magos proci
- stabil WIFI (ami nem dobál le folyton-folyvást)
- front kamera skype miatt
- GPS (bár tudok ezek nélkül élni)
- custom ROM támogatás (ha szükséges)
- egyéb: norm. kapacitású akku, alum. burkolat
- ár: ~40eTaláltam olyat, ami talán megfelelne a legtöbb szempontnak:
Ainol Hero 10 (Android 4.1 Dual Core 1.5Ghz 8726-MX 16gb)
Ainol Hero 10 II (Android 4.1 Quad Core 1.5Ghz ACT-ATM7029 16gb)Valakinek van ezen készülékkel kapcsolatban személyes tapasztalata? Mennyire megbízható készülékek ezek?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
128bit
tag
válasz fateless #30210 üzenetére
Hmm megint választásra kényszerítetek
A Ideos S7 Slim 3G telefonálásra is jó és ezért inkább felé hajlanék ,Headsettel használnám és igy nem kellene külön telefont cipelni!
Kijelző felbontás nem érdekel ,proci persze jobb lenne a Smart Tab ,de használom egy kicsit aztán veszek egy jobbat !
Azért holnapig még lebeszélhettek ,ha szerintetek sokkal jobb vétel van!
köszi(medence gépész) 06708810076
-
veterán
válasz 128bit #30208 üzenetére
10-zel többért (általában függő) Voda Smart tab 7-et kapsz újabb OS-sel, jobb felbontással, jobb procival és több RAM-mal.
Ugyanakkor az S7 Slim is egy nagyon jó készülék. Amennyiben megfelel a céljaidnak a Huawei, akkor veheted azt, ha határeset, akkor már inkább költs többet rá."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
128bit
tag
Szerintem megnézek egy Huawei Ideos S7 Slim 3G-t, 30k ért megkapom,annyiért jó nem?
(medence gépész) 06708810076
-
LámaZ
addikt
-
alacka
tag
válasz nyirog #30204 üzenetére
Köszi. Kínából nem merek, gari, support. A Kingsoftot nem ismerem (haha, mást se nagyon), máris megnézem. Bevallom a Concordra gondoltam én is, csak nem akartam befolyásolásolni , meg nem ismerem a felhozatalt kellőképpen.
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
Armagedown
őstag
Szerintetek egy ilyen tablet mennyire alkalmas telefonálásra ?Mennyit tarthat az akkuja ? Mert ezen sim kártya slot is van, 2g hálózatokhoz :
[link]“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
alacka
tag
Hali! Elnézést, sürgős segítséget kérnék.
Olyan alsókategóriás árban felsőkategóriás 7 colos tabletet nem tudnátok ajánlani?
20 ezer körül, megbízható legyen, WiFi (gondolom minegyik ilyen már) valamint
táblázatok (alapművelet + summa) és dokumentumok olvasása, javítása.
Office-szal közös valamilyen formátumokban, ami a cellaszíneket nem ártana ha megtartaná.
Hmm. ehhez akkor táblázatkezelő meg dokumentum editor is kellene az ajánlatban.
A halom papiruszt nem kellene hurcibálni, remélem.
Előre is köszi.Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest