- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  razorka777

üzenetére razorka777

üzenetéreSikeeeeeeeeeeeeer! Nagyon szépen köszönöm a segítségeket!!!      
- 

#52815360 törölt tag Olvasni, filmet nézni megfelelő lenne ez a tab? 
- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  VMatteo

üzenetére VMatteo

üzenetéreNah, nagynehezen csak bejött hangerő fel+powerON-ra, ugye a "fekvő robot" rajta egy sárga felkiáltójel, de viszont menü nincs ott, csak a robot. Ott még esetleg lehetne tenni valamit, vagy ha nincs választható menü, akkor kb. így jártunk, és ott csak a romot frissítené? 
- 

üzenetére razorka777

üzenetéreSzétnézek, köszi a tippet, és köszönöm az eddigi segítségeket. 
- 

Mezcal addikt Omega MID7108 Tablet PC olcsón kapható a Pennyben! Kijelző: IPS 7" 
 Felbontás: 1024x600
 Processzor: Cortex A9 1,2 Ghz
 GPU: Mali 400
 RAM: 1 GB DDR3
 Nand Flash: 4 GB
 Kamera: 2
 WiFi
 mini-HDMI, mini-USB, micro-SD
 Aluminium házAzért ezzel az IPS kijelzővel nem rossz vétel 25. 000-ért! 
- 

gacsoi senior tag válasz  razorka777

üzenetére razorka777

üzenetéreAzta !!!!  
 Na most égett ki a széphez szokott szemem ) )
- 

razorka777 veterán válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreMég ezt a fórumot megnézheted 
- 

üzenetére razorka777

üzenetéreEzért is lyukadtam ki itt, mert sehol sem találtam semmit erről. :\ Dehát, akkor ezek szerint ez az egyetlen megoldás marad, hogy újra kell flash-elni a gyári romot. Szuper.  
- 

üzenetére razorka777

üzenetéreJah, akkor ICS-nél már egyedi? Nem oldható fel gmail fiók jelszavával? Mert ugye GB-nél még így működött. Hát, ez remek.. Akkor marad az, hogy csak rom újratelepítésével állítható vissza? Gyári rom kéne rá mindenképp... 
- 

hackeeeee Jómunkásember 
- 

hackeeeee Jómunkásember 
- 

üzenetére razorka777

üzenetéreÉs, azt honnan tudom meg, hogy van-e, vagy nincs? Hogy kellene abba belépni alapból? @gacsoi: Ez szuper, csak sajnos eléggé hosszadalmas procedúra lenne most, mivel ugye már nincsenek nyitva. Ezért kellene valahogy megoldani, és remélve, hogy nem dísznek van a reset gomb, azt gondolnám, hogy ez megoldható. 
- 

gacsoi senior tag válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreAzt szerintem a beállításokból fogod tudni megcsinálni, de nincs kéznél a tablettem, úgyhogy pontosan nem emlékszem, hogy hol. De lennie kell egy olyannak, hogy gyári adatok visszaállítása. 
 Upsz Így már érthető Így már érthető Végső esetben felmész a Mercury Magyarország oldalára, és ott a letöltéseknél le van írva, hogyan lehet romot igényelni. 
- 

hackeeeee Jómunkásember Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy M-tech Atab9.7 IPS reset-elésében. Pontosan, hogy kell ennél csinálni? Próbáltuk már ki és bekapcsolt állapotban is nyomva tartani a reset-et, de semmi.. Előre is köszönöm a segítséget! 
- 

- 

Lezlike51 csendes tag Sziasztok! 
 A múltkor már érdeklődtem de sajnos még mindig nem tudtam megoldást találni arra a gondomra hogy a Modecom Freeway 7 gps-em miért nem tudja kezelni navigációra az sd kártyát? Bármit beolvas legyen az zene,film...stb de a navi programok nem mennek az sd-ről.A kártyát extsd-nek nevezi ahogy a TC-ben látom és ezért semmi nem megy innen.Hogy lehetne átírni vagy átnevezni a kártyát sdcardra,van erre mód és lehetőség? Más fórumon javasoltak tárhelycserét de nem mertem neki fogni és ahogy a végén kiderült nem is az én gépemre való volt az okosítás tehát jó hogy nem fogtam hozzá mert most egy drága ajtó kitámasztó lett volna belőle!!
- 

b0bcat addikt válasz  stmiklosi

üzenetére stmiklosi

üzenetéreTényleg az utolsó hozzászólásom ebben az akkumulátoros témában: Ezen a linken található egy nagyon jó leírás az akkumulátorokról. Hadd idézzek belőle: "A lítiumos és a nikkeles akkumulátorokat ne töltsük fel teljesen, mielőtt tárolásba helyeznénk. 40%-on tegyük el és felhasználás előtt töltsük 100%-ra." Csak nem olyan hülyék az "okos" modellező töltők.  És ebben a cikkben is írnak arról, hogy növelhető a lítiumos akkumulátorok élettartama azzal, ha nem tölti 100%-ra az ember őket. 
- 

stmiklosi tag válasz  VMatteo

üzenetére VMatteo

üzenetéreSzevasz! 
 Nekem a megoldáshoz 1 másféle tabom és 2 ötletem van.
 1. A Concordenak itthon nagyon jó a supportja és a hozzáállásuk is. Keresd meg a szervizeseket mit tudnak mondani.
 2. Kezd el túrni a netet (saját dolgaim ügyében mindig ezt teszem) és néhány nap után körvonalazódik a lehetőség, vagy bezárul, mert nincs support, de égvilágon semmi (C110 telefon pl.)
 De úgy gondolom, hogy van esély egy ROM cserére, ismert, kedvelt nagy számban létező tab (legalábbis a hazai előfordulást, cikkeket, teszteket látva)
 Már rövid keresés is hozott biztatót, keressConcorde 
 Frissítés és custom romok. Frissítéseken folyamatosan dolgozunk, igyekszünk. A
 ConCorde tab 7015 esetében esetében speciális a helyzet.
 www.concorde.hu/forum/index.php?topic=349.0Üdv: StMiklos 
- 

- 

stmiklosi tag válasz  schenker88

üzenetére schenker88

üzenetéreSzevasz! 
 Ebbe én is belefutottam, boltban nem kaptam (sokat nem is kerestem) egyszerűbb, gyorsabb volt csinálni egyet (az eredeti, mert volt olyan, mereven, hosszan kiállt a tabból, könnyű lett volna "lecsapni"), ez derékszögű és rugalmas. Ez a változat USB/B male__ USB/A female.
 Az OTG annyit jelent, hogy az 5 érintkező közül a 2 szélsőt (4-5), amely eredetileg nincs összekötve, át kell hidalni, ehhez persze le kell faragni a burkolatot.
 Ez tulajdonképpen próbadarab de félek így marad, mert jól használható.
 Ha neten keresel, találsz látszólag neked valót, de nem OTG-s... Egy helyen én is rákérdeztem, nem az volt és nem is tudták beszerezni. 5p (5pin) kiegészítő jelzéssel bíró kell.
 Üdv: StMiklos
- 

Roku csendes tag Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a Sony Xperia Tablet S és a Samsung Galaxy Note 10.1 közül melyik a jobb? Úgy kérdezném, hogy nem tudok döteni, melyiket lenne érdemesebb venni. Tartok a Note anyaghasználatától, viszont felemás véleményeket olvastam ezzel kapcsolatban is. Azt tudom, hogy a note erősebb, mint a sony, viszont ha az anyagminősége és összeszerelése rosszabb, akkor nem tudom megéri-e csak a vas miatt azt venni... Előre is köszönöm a segítséget. 
- 

tjb007 nagyúr válasz  schenker88

üzenetére schenker88

üzenetéreEgy ilyen adapterre van szükséged:  Itthon sajnos gyakorlatilag sehol sem lehet kapni, szóval kénytelen leszel külföldről megrendeli. Rendelhetsz eredetit innen (min. 2000 forint a szállítási költség, külföldről jön) vagy marad az eBay (esetleg Amazon) ahol találsz eredetit és utángyártottat is. 
- 

bumbalaci55 tag Laszlohu, Chaser; köszi szépen az infókat akkor most ez van a toppon PMP5570C_DUO 
 néztem a drágábbat de az csak a 16 G miatt drágább sőt az aksija meg gyengébb összehasonlítás úgy néz ki a Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo lesz a kiválasztott 
- 

Semm1 tag válasz  laszlohu

üzenetére laszlohu

üzenetéreBár én is remélem, hogy igaz, hogy újra van nekik, de nem bízok benne teljesen... 
 Tegnap is "Raktáron" volt nekik, rendeltem is, de fél órával utána már nem forgalmazták, ma válaszoltak is egy Mail-emre amiben rákérdeztem, hogy mikor lesz, azt írták, hogy már nem lesz mert kifutó széria...Utána néztem az oldalt, de megint volt nekik raktáron, az összes boltjukban... 
 Na mindegy, én várom mihamarabb az enyém ! 
- 

schenker88 senior tag Hello, vettem egy ASUS TF300T padot, minden nagyon franko... 
 De egy dolog mellett nem tudok elmenni:
 hogy a francba tudok direktbe rakotni pen driveot, kulso HDD-t stb. barmilyen USB eszkozt?Termeszetesen dokkolo nelkul, mert azt nem kivanom megvsarolni a kesobbiekben sem, mivel csokkenti erosen a hordozhatosagot. Hol kapok OTG atalakitot ehhez a keszulekhez? 
 Sehol nem latok ilyesmit, csak kulfoldi oldalon, de ez egyszeruen hihetetlen.
 Barmilen javaslattal kerlek privatban vagy itt keressetek meg.Ezer koszonet! 
- 

Padam aktív tag Új fordulat az Onda V972 rendelésben, ma írt az eladó, hogy január 10-én érkezik meg és akkor tudja postázni. 
- 

laszlohu addikt 
- 

laszlohu addikt válasz  bumbalaci55

üzenetére bumbalaci55

üzenetéreHa még a különbségeket nézzük : Már a 3. JB frissítés jött ki a Prestigio 8.0 Ultra Duo - hoz : Míg a 7.0 - áshoz Január közepére ígérik a JB - t(Jelly Bean) 
 a gyári oldalon.
- 

Ninja-Metal tag Chaser és tjb007, köszönöm az infókat!  
- 

laszlohu addikt válasz  bumbalaci55

üzenetére bumbalaci55

üzenetéreNekem nincs, de csak jókat olvasni róla, 
 a kijelzője sajnos TN és nem IPS, magyarul a betekintési szöge a 7.0 - ásnak jobb, mivel az IPS kijelzős,
 csak ez billenti a kisebb testvér felé a mérleget :
- 

bumbalaci55 tag Prestigio MultiPad 8.0 Ultra DUO 16GB (PMP5880D) Vélemény, esetleg tapasztalat valaki ismeri ezt a tabletet ? 
 Lehet ezt választom csak sehol nem látok tesztet a gépről.
 Edigital boltban van most
- 

tjb007 nagyúr válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetére"persze nem direktbe gondoltam tabira másolni" Pedig a felhasználók 80 százaléka így csinálja (telefonnál és tabletnél is). (#29239) Peetta14 Hazaiakat fogok mondani, a "kínaikat" majd felsorolja valaki más. 
 Samsung Galaxy Tab 2 (P3110), Google-ASUS Nexus 7, Acer Iconia A110, az olcsóbbak között meg ott van a NAVON Platinum Explorer iGO Primo -val a fedélzeten (élettartam frissítéssel).
- 

Peetta14 tag Sziasztok! Melyik 7 inches tabletet ajánlanátok, mely GPS-el szerelt? 
 Nem fontos a hazai beszerzés, sőt inkább valami kínai felé tendálnék.
 2 eshetőség érdekelne, egy, amit ma már lehet kapni, és azok, amiket hamarosan lehet kapni.Én ezt néztem, mint hamarosan megjelenő, Ainol Novo 7 Venus 
 Köszi
- 

Chaser legenda válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreÉn is azt mondtam, hogy az csak irányadó. És persze nem direktbe gondoltam tabira másolni, hanem olvasón keresztül, úgy gondoltam ez utóbbi evidens. Nézegettem már usb3 readereket is, de úgy látom írási sebességben nem lépik túl a microsd-k az usb2-t se, hiába tud némelyik 90MBps olvasást. Prof01: Ennél a kategóriánál azért ne várj ipad érintőfelületet. Iphonet próbáltam napokban, 4-est, hát nem estem hanyatt se a kijelző minőségétől se a képek váltogatásától, crystal gyorsabb volt  Felülete az pontosabb...amekkora felárért adják az apple cuccokat az a minimum ami elvárható. Mjad ha 5 év garral adnak apple cuccokat talán veszek is, addig engem nem győz meg a csutka alma az biztos. Felülete az pontosabb...amekkora felárért adják az apple cuccokat az a minimum ami elvárható. Mjad ha 5 év garral adnak apple cuccokat talán veszek is, addig engem nem győz meg a csutka alma az biztos.
- 

Prof01 veterán válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetéreKicsi érintő felületeket produkál a nagyobb felbontás? Ezt hogy érted? A kijelző felbontása és az érintőpanel minősége két különböző dolog, nincs köze egymáshoz. Pl. a Retina felbontású iPad 3-nak tökéletes az érintési felülete szerintem.  RMZ250: Hát az nagyon gyenge, igen.  
- 

tjb007 nagyúr válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetéreAzért nem ennyire egyszerű dolog ez a CL10 -es kártya jobb mint a CL6 -os. 
 Nem mindegy, hogy mekkora méretű fájlokat másolsz rá és az sem mindegy miben használod. A CL10 -es inkább videokamerába vagy fényképezőgépbe ajánlott míg telefonba sok esetben bőven elég a CL4 -es is mivel ennél gyorsabban úgysem tudja írni a "kártyaolvasó".
 Kénytelen voltam én is egy új kártyaolvasót venni mert a videokamerában lévő CL6 -os kártyáról tetű lassan másolt.
- 

VMatteo őstag CC 7015 általános gyorsítását hogy lehetne elérni? 
- 

tjb007 nagyúr válasz  Ninja-Metal

üzenetére Ninja-Metal

üzenetéreTeljesen egyénfüggő dolog ez. 
 Össze kell vetni a kettőt ha van rá lehetőség, ez a legegyszerűbb módszer annak a kiderítésére, hogy elég e a kisebb. Értelem szerűen a nagyobb pixelsűrűség (216 vs. 170) jobb képet eredményez de lehet, hogy a szemed számára a kisebb is megfelelő képet biztosít.
- 

- 

Chaser legenda válasz  Prof01

üzenetére Prof01

üzenetérePersze hogy nagyobb, de ha nem értettem félre használhatóságról kérdeztek. ott meg nem akkora a különbség mint amit a számok indokolnának. Sőt, néha még 1024 böngészdében jobb is, 1280" 7"-on néha elég kicsi érintő felületeket tud produkálni. Filmeknél mondjuk előnyösebb a nagyobb. 
- 

Chaser legenda válasz  Ninja-Metal

üzenetére Ninja-Metal

üzenetéreNincs akkora különbség 1024 vs 1280 között mint 1024 vs 800 között. 1024-es teljesen használható. 
- 

Ninja-Metal tag Sziasztok! Tablet vásárlás előtt állok. Olvasgattam a topicot és úgy gondolom, hogy a Prestigio Pro Duo és a közeljövőben megjelenő WayteQ 70dci között kell gondolkoznom, ezek lennének a legideálisabbak. 
 Fontos, hogy 7 colos kijelző legyen, jóféle hardwer, 50 ezer Ft-s felső határ és elfogadható felbontás. És ha már felbontás..használtam 800x480-as tabletet, ami nem rossz, csak hát sokáig kellett keresnem olyan háttérképet, amire nem volt kellemetlen ránézni. Az 1024x600 értelemszerűen jobb képet ad, de sokkal értékelhetőbb módon? Ennél lejjebb nem szeretném adni. Az 1280x800 felbontás már sokkal szimpatikusabb, de az meg erősen az akkumulátor rovására megy, ha jól gondolom.Ti mit gondoltok a készülékek és a felbontást illetően? 
- 

Chaser legenda válasz  rayman2006

üzenetére rayman2006

üzenetéreMondom nézd meg személyesen. Nem tudni milyen panelt pakoltak a prestigioba. Még én se láttam. Elég új még itthon, azért nincs róla semmi. Lehet másutt is új, nem tudom. 
- 

tvamos nagyúr Nem... Vannak azokon kivul cegek. Jut is eszembe... Ha valakit erdekel. 
 From 25th of December 2012 to midnight, 5th of January 2013 take advantage of an immediate 10€ reduction on any purchase of a 100€ or more by using the code BEGEEK13 at checkout.
 http://www.expansys.hu/best-of-2012
- 

rayman2006 tag válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetéreCsak Wifi-s nem láttam itthon árulták volna csak 3G. 
 De élőbe nem láttam Novumot és Prestigiot se.
 Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE még videót se láttam annyira új ez?Akkor MVA van olyan jó IPS? 
 Kijelző világos élénk szép színe legyen azt akarom IPS olyan legalábbis amit én láttam olyan.
- 

balcsy aktív tag válasz  razorka777

üzenetére razorka777

üzenetéremost ott is megpróbálta... nem engedi be, ugyan az. Szerintem a facebook szopatja csak...  
- 

balcsy aktív tag válasz  razorka777

üzenetére razorka777

üzenetérePC-n beengedi, jól írta a jelszót csak tableten nem jó.  
- 

balcsy aktív tag Sziasztok. Tablet témában nem vagyok otthon és a barátnőm sem de kapott egyet karácsonyra és szeretne rajta facebookozni de nem engedi fel, arra hivatkozva hogy rossz a jelszó. Facebook app-el próbálta. Őszintén szólva biztos vagyok benne hogy ez nem a tablet hibája és ezzel nem lehet mit kezdeni de nagyon erősködött hogy kérdezzem meg  atab7t atab7t
- 

Chaser legenda válasz  rayman2006

üzenetére rayman2006

üzenetéreEzt láttad is valahol? Nem találom sehol, csak a 3G verziót. 
 Nekem MVA volt elvileg 7"-ban, nem volt semmi szégyenkeznivalója az IPS notebookom mellett. De mindenféleképp vásárlás előtt meg kell nézni vmelyik multiban a képét.
 szerk: Látom már, te is a 3G verziót linkelted. Azt lehet kapni, a 3G nélkülivel nem találkoztam még.Biqci: Utazáshoz sokkal praktikusabb egy 10" tablet az nem vitás. Üzemidőben is jobb. Meg bárhol elő lehet venni. A 15-ös gépemet elő se veszem buszon, nincs értelme mert nem férünk el  
- 

Chaser legenda válasz  razorka777

üzenetére razorka777

üzenetérePennyben, aldiban, ilyen helyeken simán lehet. Promo cucc, csak azért van hogy sokan bemenjenek. 
- 

Destr4ct aktív tag válasz  Mandarinn

üzenetére Mandarinn

üzenetéreNekem egy van (SanDisk MicroMate), ezzel próbáltam, és működik. De szerintem jó lehet hozzá bármelyik. 
- 

Chaser legenda válasz  razorka777

üzenetére razorka777

üzenetéreBenéztem, ez valszeg 1 magos. Akkor inkább hanyagolnám, De akkor is IPS 1024-es tab 25k-ért. Mondjuk pennyben ilyesmit venni, valszeg ért hozzá az összes pénztáros kisasszony ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Chaser legenda 
- 

Mandarinn senior tag Tudtok olyan SDHC olvasót ami tutira működik CC Play-el? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Valaki megvette már? Neten túl sokat nem találok róla.
 Valaki megvette már? Neten túl sokat nem találok róla. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehet később akkor eladom ezt és veszek egy gyorsabbat.
 Lehet később akkor eladom ezt és veszek egy gyorsabbat. 

Dr.NX
 Dr.NX