Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
devast #24909 üzenetére
Nekem a monitorom és a telefonom is TN+Film paneles és egyáltalán nincs vele problémám. TN és TN között is óriási különbségek vannak(ahogy IPS és IPS között is).Persze jobb lenne, ha plazma lenne, de ekkorában nincs. A háttér világítású kijelzők mind gagyik, de együtt lehet élni velük.
Neked már minden cuccod IPS paneles?
(#24910) Osynho:Senki nem állítja, hogy a SmartQ Q8-as lenne a tökély, de én ebben a kategóriában ár/érték arányban nem találtam jobbat. Bár még várok rá, mert saját tapasztalatom még nincs vele.
Nekem is jobban tetszett kinézetre és leírásban a Rock X, de amiket olvasgattam róla, teljesen elvették a kedvemet tőle,pedig papíron tényleg egy nagyon jó kis masina lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- eBay
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest