- Indulhat a hardverparti!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Attici #24955 üzenetére
Monitorom spva, tv-m ips, tabletem ips, telefonom (még) tn, de már úton van abból is az ips. Telefonra tényleg nincs sok értelme, viszont egy tabletnél sokat számít. Vagy te az ágyban fekve halálpontosan merőlegesen tartod a tabletet ? Akár órákig ? Ez vágta ki nálam szinte teljesen a biztosítékot... fekve nem tudtam használni a tn-es tabletet, mert ha úgy fogtam, hogy lássam a képet, akkor 5 perc múlva rándult görcsbe a kezem, ha meg úgy, hogy kényelmes legyen sz*rt se láttam a képből. Ez nem olyan mint a notebook, hogy megdöntöd kicsit aztán kész. Ezt keményen fogni kell a kezedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest