Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Attici #23645 üzenetére
Az a V99 meg 60 folott van. Es vegulis akar meg is rendelhetnem... de mi irna rola cikket, ha nekem nincs ra idom? Meg ha lenne is, utana mit csinalnek vele?.. Ingerenciam sincs hasznalni. Persze, a Ramos W30 se lehet kutya.
Csak viccelek. Mar tele a hocipom a nem-nagyon mukodo konai tabokkal... varom nagyon, mivel rukkolnak elo a nagy gyartok. Valami Exynos 4412 procis 7"-os a vagyaim targya, ha lesz ilyen! Most eppen nem szeretem a Tegra-t, meg nem mondom, miert!
" (#23654 ) afgk2012
Ezzel egyetértek. Az ördög a részletekben lakik."
Ezzel egyet ertek en is... nem is tudtam volna pontosabban megfogalmazni, mi is az, amiert a nagy gyartok elkerik a plusz 50-60 ezer forintot!(#23671 ) Attici
Az LPDDR2 kevesebbet fogyaszt. Kissebb aksival is hosszabb az uzemido. Tok jo!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest