- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Beárazást szeretnék kérni
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Garfield.37
üzenetére
Egyrészt szerintem ezeknek kifejezztten ez a célzott felhasználási területe, másrészt nagyon durván meglátszik az árukon is. Ennyi pénzért korrektek, 5600GT-vel és még inkább a 8500G-vel megbírkóznak az alaplapok.
Csak a legolcsóbb árakat nézve ugyanez az AM5 konfig alkatrészenként ~145 ezer forint... és ebben még nincs tápegység, és a legolcsóbb egy csatornás RAM megoldást néztem bele. 2*8 GB RAM-mal még drágább.
Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy a 8500G mellett két csatornás-e az a RAM... már a Windows 11-nek is jót tesz az az extra sávszélesség.
-
Taranti
senior tag
Az Adata pedig folytatja "szép" hagyományait:
XPG Gammix S60 1 TB (Phison E21T + SK Hynix V7 512Gb)
Multiple hardware versions found.
Performance could vary due to unannounced flash/controller changes.
[link] -
Beneztem, lattam, hogy van "halozatos" ajanlo, remeltem, vmi izgis cucc lesz... helyette 3 kinai ize...
-
Krugszvele
senior tag
Ez a Reyee RG-EW1300G router nagyon fullosan néz ki!
@pengwin: És milyen szép házban vannak! Igencsak jól mutatnak bárhol! Ebben a kategóriában egyébeként nem tök ugyanmindegy a táp? Nincsenek már annyira hitvány tápok, az ötezer forintos is jól teszi a dolgát, kivéve persze, hogy porszívó hangja van. (De legalább nem melegszik emiatt annyira)
-
pengwin
addikt
Azok a Foramax előre össszerakott PC-k meglepően nagyon korrektenek tűnnek így elsőre.
Jó lenne, ha a táp típusát is megadnák (vagy legalább adnának egy listát, hogy mi lehet benne készlet függvényében).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest