- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
JoceeHunt #21266 üzenetére
Az első és négyes pontot egy Androidos tablet és az iPad is tudja teljesíteni.
A második már problémásabb. iOS -re létezett egy Print to PDF nevű alkalmazás ami gyakorlatilag egy virtuális nyomtató volt, hogy hogyan működött és hatásfokilag milyen volt nem tudom de igazából mindegy is mert tavaly kikerült az App Store -ból (nem tudom visszakerült azóta e már). Androidon nem találkoztam még ilyen alkalmazással, szóval meg nem mondom, hogy azon megoldható e.Szerintem vár meg a Windows 8 -as tableteket amik igaz nem lesznek olcsóbban de azokon gond nélkül megoldható lesz mindaz amire szükséged van
(#21270) CHIPman
Az még a legkisebb gond, hogy 2.3 van rajta, ennél nagyobb probléma, hogy nincs rajta a Play Store alkalmazás (meg ki tudja mi hiányzik róla) amit aztán sehogyan sem tudsz felrakni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest