- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 10 colos tabletet, és nem tudok dönteni. Új kéne, viszonylag gyorsan, és a keret az 65000 Ft. Amiket eddig néztem, azok az Asus Memopad Asus MeMo Pad Smart 10 ME102A Wi-Fi 16Gb és az Acer A3-A10.
A tanácsokat előre is köszi.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok dönteni két gép közül.
- Wayteq QCR-100
- Alcor Zest Q933R 16GBMindkettőnek olvastam a fórumát, tesztjét. Mi szól az egyik, illetve a másik mellett?
Köszi: Pribi
-
Pribi
senior tag
válasz
this is life #42632 üzenetére
és fateless, tjb007 köszi a válaszokat, meg fogom lesni. Azért kéne ekkor mert a néninek a szeme már nem az igazi, és videotelefonálás lenne a cél. Tudom, hogy nagyon ratyának tűnik, de nagyon nincs szegénykémnek pénze. De elgondolkodtam a dolgon, szétnézek a használtpiacon.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Erre valaki? Csak mert lejár az akció... Ja azt nem írtam, hogy 35000 pénz.
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Az Auchanban most akciós egy nevenincs tablet. /Auchan Selecline 502446/ Auchan akciós újság 30. oldal.
10.1 col, RK3168, 1 gb ram, 4 tárhely + microsd, 4.2-es Android, 0,3 mp előlapi kamera.
Szerintetek ez jó lenne e egy idősebb hölgynek aki csak skype-ra használná, esetleg 1-2 videót nézne meg rajta, de soha nem játszana. Mondjuk az nem derül ki, hogy milyen a kijelzője, és mekkora felbontású.
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy az Alcor Zest Q933R gép ugyan az mint a Wayteq 100QCR? A kérdés az, hogy a bele is ugyan olyan, vagy csak hasonlít? És a kettő közül melyik a jobb? 10 col körül kéne egy tablet, ebben az árkategóriában, ezért gondoltam ezekre.
-
Pribi
senior tag
válasz
Sanyabá #40712 üzenetére
Valószínüleg igen. 100%-ot jelez ha egy éjszakán át a töltőn hagyod? Esetleg meg lehet nézni egy gyári visszaállítást is hátha valamelyik progi zabálja le az akksit. Erre a wakelock detector nevű program is jó. A telefonomon is ez segített megtalálni mi miatt merül annyira. Milyen idős a tablet?
Pribi
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Most készülök tabot venni. A kérdés az lenne, hogy mivel nem igazán használnám filmnézésre, inkább csak netezésre, na meg a gyerekek játszanának rajta, keresnék 4:3-as tabot. Amiket eddig néztem azok mind 16:9-esek. /Wayteq x-Tab100, Colorovo Citytab 10.1/
-
Pribi
senior tag
válasz
this is life #36420 üzenetére
De igen azt írtam, csak mélyen belül valami tiltakozik az ellen, hogy kifizessek egy olyan dolgot amit soha nem fogok használni. /Egyébként azért is 65k a limit./
Pribi
-
Pribi
senior tag
válasz
polar-x #36418 üzenetére
Nincs baj vele, csak egy kicsit drága lesz a 3g modul miatt. Azt viszont soha nem fogom használni. Ha az eredeti konfigban lenne, akkor nem is gondolkoznék. Csak nem győzöm kivárni...
This is life: Igen lehet, hogy 2 db 7-essel jobbal járnék, de egyenlőre 1 db-ra gondoltam. Arról nem is beszélve, hogy a 7-es szerintem kicsi. Szerintem.
Kunsztler: Igen nem tűnik rossznak, de egy kicsit drága nekem, másrészt jobban szeretem, ha itthon tudom gariztatni. A concorde-nál is jó volt, hogy nem a világ túlsó felére kell küldeni.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Szia!
Én most keresek utazáshoz 10'-os tabot. Mégpedig azért, hogy a kocsiban a 2 gyerek 1 tabot tudjon használni. Az egyik játszik, a másik meg nézi. Oda, szerintem kicsi lenne egy 7-es. Most van egy Wayteq x-Tab100-as azzal megvennak, de van egy-két hibája ezért szeretnék egy másikat. Volt egy Conocorde, de az 3 alkalommal volt szervízben, utoljára pedig a pénzt adták vissza.
Kérdés: Szerintetek melyiket tabot érdemes megvenni?
Kritériumok:
-10 colos
- 3g-re nincs szükség /ezért is sajnálom, hogy az új wayteqben lesz, nekem csak árnövelő tényező/
- IPS panel /lehetőleg/
- max 65kKöszi: Pribi
PÜ ment
-
Pribi
senior tag
válasz
polar-x #35351 üzenetére
Szia!
Egy másik topicban erre a kérdésre az alábbiakat írta Kelzsoca:
"Üdv!
A készülék ezúttal nem a Ramos-tól érkezik, hanem házon belül a WayteQ anyacég (WayteQ Honkong Ltd.) gyárában készül, tehát nem egy szitázott készülékről van szó, valószínűleg ez az árazáson is megjelenik.
Úgy néz ki, hogy a várható ára bruttó 65.000Ft lesz, tehát aki +10k-s különbséget tippelt, annak bejött a számítása.
Érkezésére Május első felében kell számítani, ~3 hét.Szoftveres téren várhatóan alapból Jelly Bean 4.1.1-el érkezik, de elképzelhető, hogy készül rá Jelly Bean 4.2.2-es szoftver is a jövőben."
Remélem tudtam segíteni. Egyébként én is erre a gépre várok.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
A tegnapi hozzászólásomból idéznék.
"Voltam két Tecsóban is, de sehol nincs az akciós Myaudio. A WayteQ xTAB-100is-től egy kicsit félek, mert ha jól nézem, akkor gyengébb proci van benne mint a régiben. De javítsatok ki a tévedek. Majdnem megvettem egy Concorde 9.7-est, de aztán visszaadtam, mert nem vagyok biztos már semmiben. Erről cuccról mi a vélemény?"
Megköszönném ha válaszolnátok, mert a gyerekek már nagyon rágják a fülemet.
Előre is köszi.Pribi
-
Pribi
senior tag
válasz
luciferk #19194 üzenetére
Családi összefogással.
A nejem kitépte belőle a tápcsatlakozót, pontosabban belőle valamit, és az beleesett a gépbe. Én meg műszaki emberke lévén /nem röhög/
, mondom, majd én kiszedem, megjavítom. Igen, csak a szétszedés közben szétrepedt a kijelző. Mondjuk "csak"a külső műanyag. Úgyhogy mondhatni, hogy kéne egy kijelző, és egy tápcsatlakozó forrasztás. Ez meg szerintem több mint egy új cucc.
Voltam két Tecsóban is, de sehol nincs az akciós Myaudio. A WayteQ xTAB-100is-től egy kicsit félek, mert ha jól nézem, akkor gyengébb proci van benne mint a régiben. De javítsatok ki a tévedek. Majdnem megvettem egy Concorde 9.7-est, de aztán visszaadtam, mert nem vagyok biztos már semmiben. Erről cuccról mi a vélemény?
Pribi
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Van, illetve volt egy Wayteq x-Tab100-as tabletem. Teljesen sikerült megölni, annyi neki, béke poraira.
A kérdésem az lenne, hogy e helyett mit ajánlotok? Amire használnánk, az netezés, illetve, egy két játék, persze nem túl combosak. Kritérium a 10'-os méret. Kékfogra, és gps-re nincs szükség.
Ui.: A Tecsóban most akciós Myaudio megfelelne erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest