-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcode
csendes tag
Mintha valaki írta volna pár oldallal ezelőtt, hogy factory reset után eltűnik a MyAudioId vagy milyen nevű alkalmazás, amivel a 30G online storage használható. Gondlom ez a gyári rom flashelésre is igaz lenne.
Jó lett volna egy ilyen kütyü ennyiért, de akkor csak visszakérem a pénzt és majd valami mást veszek...
Köszönöm a választ.
-
xcode
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Tegnap a Váci úti Tescoban én is vettem egy 45 ezres MyAudio 9,7-est, az utolsó darab volt...
Otthon a dobozból kivett készülékről kiderült, hogy már eleve be volt kapcsolva és kb 20 perc működés után le is merült. Rátettem töltőre, ezután még egyszer elindult, de pár perc után újrabootolt magától és már nem indult el többet.Próbál elindulni, bejön a MyAudio logo, útána még megjelenik az "android" felirat, de nem tűnik el fél óra után sem.
Egész éjjel rajta hagytam a töltőn, hátha reggelre van valami változás, de nem. A ki/bekapcsoló gombot hosszan nyomvatartva ki lehet kapcsolni, de bekapcsoláskor nem jut tovább az android feliraton. A reset gombra is ugyanezt csinálja.Délelőtt visszavittem a Tesco-ba, de nekik már nincs csere készülékük, felhívtak néhány másik áruházat, de azokban sincs már. Úgyhogy most vagy 3 napon belül visszadják a pénzt vagy 3 után elküldik szervízbe ami szerintük legalább 2 hét.
Nincs valami ötlet, hogy a fentieken kívül mit lehetne csinálni vele, hogy működjön?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest