- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
„Asus TF300-ra érdemes-e beruházni”
Igen, érdemes.
„Tegra 3 mire elég manapság?”
Mondhatni mindenre. Tény, hogy nem ez a legújabb és legerősebb, de ha nem 4K felbontású videót szeretnél nézni, hanem csak böngészni és levelezni (meg játszani), akkor nem lesz gond.
„van olyan ami jobban ajánlott ebben a kategóriában”
Olyan, ami jobban ajánlott nincs, olyan viszont van, ami ebben 100e forint körüli árkategóriában ajánlott, ez pedig az ASUS MeMO Pad FHD 10.
-
zseko
veterán
Hozzád válaszolok, mert már nem tudom kinek akartam ebben a 3g témában
Én MyAudio 1016DCC-t vettem, amiben szintén nincs beépítve a 3g. Ám ha nagyon akarom telefonról meg tudom osztani a netet, vagy a kapott 3g stick használatával lehet netezni. Viszont ennek két oldala van, megpróbálom érthetően leírni.
- az egyik az, hogy ha telefonnal osztom meg a netet akkor az értelemszerűen a telefonomat meríti, így vagy tartalékaksikat viszek vagy a töltőt, feltéve hogy tudom valahol tölteni, így inkább a plusz aksik a nyerők, ezért ilyenkor jól jön(ne) a külön 3g-s net.
- a másik oldal, hogy nincs az a pénz, hogy én kössek egy újabb előfizetést csak azért hogy netezzek, pláne nem így, hogy qrva drágán kínálnak nevetséges mennyiségű netet. Majd ha 500-ért adnak 1G netet akkor előfizetek, addig csak szemberöhögöm őket mikor rábeszéléssel próbálkoznak, így marad a telefonos megosztás ( és a plusz aksik)
Hogy ezzel ellened vagy melletted szóltam nem tudom, nem is akarnék senki oldalára állni, csak leírtam mit gondolok erről -
Prof
addikt
Az emberek többsége fél nap 3G netezik a telóján akármerre megyek a városban, utazom vonaton. Nem azért van 2milliónál is több 3G előfizető, mert nincs rá igény.
Ahogy nő a lefedetségKépesek kis "szar" 2-4colos képernyőn szerencsétlenkedni és naponta töltögetni a telefonjukat, hogy ezt meg tudják tenni.
Egy tableten megcsinálod 2perc alatt azt amivel a telón 10percig elszerencsétlenkedik vki.Amúgy meg Diginél 1.5k-2k a mobilnet.
-
kerekfej
őstag
Elvileg nem az, mert abba A13 1.0GHz cpu van ebbe meg A10 1.2GHz papíron. Akksi meg 3000mAh vs 3200mAh.
-
Bagira01
veterán
Ma voltam a Dunakeszi és a Budakalászi Auchanba egyikbe 59900Ft másikba 69900Ft
Más:
A Myaudio 908A milyen minőséget képvisel pld egy wayteq xtab 100is-hez képest? Mert ma fogdostam egyet és elég kis gyengének tűnt súlyban és olyan volt mint ha üres lenne(előtte ipad-et fogdostam)A kijelző és a rendszer viszont nagyon rendben volt
-
Mankó
veterán
Nem feltétlenül emiatt van kisebb aksi benne. A tft kijelző is kevesebbet fogyaszt, mint az IPS, csak 2 "magos" a vga, kisebb az órajele a procinak, kisebb a kijelző. Lehet, hogy ezekkel a tulajdonságokkal is elmegy 6-7 órát. Ezt majd a tapasztalatok igazolhatják. Remélem, hogy a wifije erősebb lesz, mint a mostani modelleknek, s a kijelzője sem lesz sokkal rosszabb egy ips paneltől. Ha ez így lenne, akkor bőven megérné az 50 ezret.
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy majd mit produkál, mert átlag használatra bőven elég lenne, s nem is kellene annyira mélyen nyúlni a zsebbe érte. -
batagy
őstag
Igazából csak a méretét akartam érzékelni élőben , illetve a súlyát (na jó, a tömegét.
). Még nem volt a kezemben sosem ilyen cucc, még Androidos telefonom sincs.
Viszont most kedvet kaptam rá. Számomra a fő felhasználási cél az lenne, hogy miközben Squeezebox-ról zenét hallgatok, közben Wifi-n keresztül a CD borítót nézegetni tudjam magam előtt. Magyarán leginkább képnézegetésre kellene.
Filmeket tuti hogy nem fogok rajta nézni. Maximum még buszon ülve előfordulhat böngészés, de ez sem az elsődleges, inkább olvasni szoktam a buszon (igazi könyvet).
A CD borító nézegetés miatt inkább a 4:3-as képet preferálom, nem a 16:9-est.
Nem tudom eldönteni, hogy a 7"-es méret kicsi-e... Talán a 8"-as lenne a legjobb.
Ezek tömegek mennyire fárasztják a kezet?
MyAudio S7-es 328 gramm.
A Wayteq xTAB-80-as 450 gramm.
A MyAudio S9-es 620 gramm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged