- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Én az első helyen lévőre szavazta,a jelenlegi grafikus kártyájának teljesítménye tényleg elég egy darabig mindenre. A második eredménye tényleg meglepő,bár még nem láttunk PH -s tesztet róla,ezért nem szabad leírni.
Amúgy a kérdés feltevése hibás,mert az egyik az egy komplett család,aminek a megítélése tényleg nem valami fényes,inkább csak erős közepes.A másik az első desktop 7nm -es kártya lesz,amire azért sokan kíváncsiak.Ki így,ki úgy. -
Itt tudod megnézni a részletes beállításokat:[link]
Nem visz el alapon annyit mert 0,5 gb tól már high textúrán van és az fölött már nincs feljebb lépési lehetőség (Ultra) . Az Image quality a Resulotin Scale-t jelenti ennél a játéknál, ami 4 K-n beállításon már 200 % és ezért cacheli be a textúrákat előre és ott jól jön a 8 GB .Jó dolog,de nem szükséges vagy létfontosságú.HSM : de engedi:[link]
-
persze papíron azt jelenti, gyakorlatban meg itt olvashatsz róla.[link]én is kommentelek ott.
cacheli a fájlokat ennek megfelelő mennyiségben ha adsz neki ennyi helyet.GTx 1070 kártyán éppen beállítottam a maximumra , kiírta hogy túlléptem a maximumot és jelenleg 6,2 Gb ramot eszik ultrán. -
Petykemano
veterán
Na jó, hát egyrészt hang nélkül könnyű. Majd nézzük meg gameready hanggal együtt!
Másrészt pedig sokszor beesik 60fps alá. Így játszhatatlan. nem tudom, hogy az AMD cpu-ja vagy gpu-ja lehet-e szarabb ebben az összeállításban, de hát ez vérszegény. Játszhatatlan.
Azt meg hogy nincsenek sugarak, légyszi ne fogd mára youtube-ra.(
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest