Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz
zsintai1987
üzenetére
Ez a ngreedia, ez meno? Csak mert akkor en is elkezdem hasznalni.
Atok
-
atok666
őstag
...Ennek az egyetlen haszna, hogy olyan világokat lehet létrehozni, amelyek a mostaninál sokkal-sokkal nagyobbak, de mégsem lesz egyetlen töltőképernyő sem a játék kezdetétől a végéig...
... a PC-s port időközönként bedob egy loading feliratot, tölt egy-két percig, majd mehet a játék tovább...
Aham, nekem azert ez igy eleg eros
Erre azert nem vennek merget.Atok
-
atok666
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Fake - meg lett mondva, hogy az RTX csak 720p lesz elfogadhato sebessegu.
Atok
-
atok666
őstag
-
atok666
őstag
Ha csak 4kB adatra van szukseged egy 400MB adathalmazbol, akkor miert nem lehet 4kilobajtonkent kezelni azt a 400megas tombot? Vagy 100 drb 4 megasbol? Vagy maskepp felszeleteni. Sztem lehetne ezt optimalizalni. Ha meg megsem, akkor mondj valami konkret peldat legyszi, hogyan kepzeljem ezt el - marmint mikor van szukseg par kilora egy 400megas adathalmazbol, amit nem lehet osztani/optimalizalni.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Ok, csak azert kerdem, mert abbol amit Abu irt - egy rajzolási parancs beírása a parancspufferbe egymilliószor gyorsabb lett, tehát az az előny, amit a konzolnak biztosítottak az alacsonyabb szintű hozzáférések tulajdonképpen elszállt. nekem az jott le, hogy ez segitett behozni a konzolok oriasi elonyet. De ha ebbol a millioszoros gyorsulasbol semmit sem erezni, akkor nemigazan ertem.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Uff, hat ez meg nagyon alfa... Vagy csak poenbol raktad ide?

Atok
-
atok666
őstag
Itt is van 3 jatek tesztelve Titanon. 4k-ra meg mindig keves (bar a witcher3-at 59.9fps-el viszi
)Atok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tőzsde és gazdaság
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anyagi helyzetek és életutak
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Erre azert nem vennek merget.