Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hagyjuk már ezt... Mert az nv-nél nincs ugyanannyi cincogó VGA, ugyanmár. Ez már tényleg gáz, amit műveltek. Egész nap azt nézitek, hogy éppen kinek mi baja van a másik oldalon.
Olvassátok az NV topikot inkább. Én se NV topikot olvasgatok AMD karival, hogy utána az AMD topikban jól körberöhöghessem azt, akinek baja akadt NV-vel. 
Halkan megjegyzem, nem megfelelő minőségű tápok esetén ugyanúgy előjöhet, vagy silány alalappal, egyáltalán nem biztos, hogy a kártya hibája.

Na, akkor én is linkelnék párat. 3:00-tól:[link]
"And there! We have the wonderful buzz on my one thousand dollar EVGA GTX Titan..."
Besírtam.

De van még: [link] [link]
De csak írd be Youtube-ba hogy GTX 780 coil whine, hosszú listád lesz.
Én is tudok trollkodni, ha ez a cél....

Szóval ennyit arról, hogy "amilyen olcsó olyan is".... Nesze neked 1000 dolláros GTX Titan. Ő sem tudja kijátszani a fizikia törvényeit, és mégkevésbé hibátlan. Minő fájdalom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MÁV topic
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.)
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olvassátok az NV topikot inkább. Én se NV topikot olvasgatok AMD karival, hogy utána az AMD topikban jól körberöhöghessem azt, akinek baja akadt NV-vel.