Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Mert talán a szemüveges poénod nem személyeskedés.
Csak arra reflektáltam. Szokás szerint... Ne ess a saját csapdádba.Örülök, hogy nem érzed szivatásnak, hogy az NV egy saját maga generálta erőforrásigényt kihasználva késztet arra, hogy megvedd az új kártyáit. Nem, AMD nem csinálja ezt. Most semmiképp, ti meg, mint hű Geforce vásárlók a mának éltek, nemde? Példának ott van a teljes GameWorks felhozatal. Marketing szempontból zseniális. Akinek NV részvényei vannak, akkor megértem, aki neki drukkolsz. Ellenkező esetben ne várd, hogy ne nézzek borús szemmel azokra, akik az NV-t magasztalják és AMD halálát kívánják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG ASTRAL OC 5090 32 GB GDDR7
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak arra reflektáltam. Szokás szerint... Ne ess a saját csapdádba.