Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
AMD rol valtas utan vettem egy G1-es 980Ti-t, visszakuldtem, mert ciripelt mint a tucsokhad a reten. Jott egy Zotac AMP Extreme ami elszarta a hangkartyamat meg majdnem mast is rantott magaval, megy vissza, meg egy eselyt kapnak az elit-bol az EVGA Classi kepeben, ha az is ilyenek produkal, az eletben tobbet nem veszek zoldet, hiaba erosebb ha szar... Inkabb veszek picit gyengebbet de az legalabb mukodik.
Meghuzva erosebb is, de tobbet is eszik mint a 290X-em boven meg melegszik ez is mint a rosseb szoval ezek az ervek sem allnak mar kizarolagosan. Csak a teljesitmenye miatt es annak koszonhetoen rendeltem meg az uj Ti-t mert Fury X meg a kanyarban sincs...
Turelmes ember vagyok en...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Bundle topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- kreténtehén: Első lengyel túra
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest