Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Fable Legends egy crossplatform multis játék lesz. Az MS az év elején jelentette be, hogy egyszerre jön PC-re és Xbox One-ra, és két platformon lehet majd egymás ellen játszani.
A saját számaim nem slide-ból vannak. Egyszerűen megkérdeztem, hogy ki támogatja a low-levelt az érkező játékokban. Aki visszaírt annak behúztam magamnál egy strigulát. Sokan nem írtam vissza egyébként. Lehet, hogy ezért van az MS-től jóval nagyobb számot. Ők biztosan sokkal jobban informáltak nálam.
(#7664) gbors: Az is lehet. Én mindenesetre inkább irkálok külön a fejlesztőknek, az a biztos. Lassan válaszolgatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 Steel Legend - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8GB GDDR6 256bit Videokártya,frissen pasztázva
- Radeon XFX RX 7900 XTX 24 GB Alza garancia !
- EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs