Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Azt két parancssori kapcsolóval meg lehetett oldani, különben csak minimum grafikával volt hajlandó futni, mert nem tudta 2GB felett felismerni a kártyák ramját.

Ugyanakkor egy időben eléggé be-belaggolt 7900-asokkal. Tehát remekül ment, de kicsit darabosan, játszható volt, de közelsem makulátlan élmény így. Aztán úgy emlékszem megjavult, a 290-esen pedig végig tökéletes volt a játék. Olyan sokat nem játszottam/foglalkoztam már vele akkoriban, nem tudom, mitől volt a laggolás, majd a javulás. Előtte az 5850-en hibátlanul futott, amivel rengeteget toltam.

(#4583) Televan: BF4-ben nálam teljesen pariban volt a nyert teljesítmény az extra melegedéssel.
Jobban belegondolva nem is logikus, hogy másképp legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest