Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Petykemano #45383 üzenetére

    De azon a charton hol látod a PC gaming GPU szegmens bevételét/ arányát stb külön kiemelve? mert ugye bányászatról van szó mennyit jelenthetett ,ezt Másból ezt nem tudod megállapítani... Szerintem te is itt voltál a bányászláz alatt és láttad hogy világon sehol nem volt semmilyen kártya elérhető értelmes árban sem Nvidia sem AMD .
    Az AMD gaming piacrészesedése sem nőtt, tehát nem az volt ,hogy az Nvidia kártyákat vitték bányába az AMD meg ment a gamer piacra mint láthatod. Sőt, ha jól emlékszem még csökkentek is...
    Mindkét gyártó ugyan úgy emelt áron ment ,mindkét gyárótól ugyan úgy elvitték az összes kártyát és nem tudtak eleget gyártani.
    Az AMD kártyák is bőven profitábilissak voltak a bánya szezonban és ugyan úgy RIG-ekben kötöttek ki mint az NV kártyái és árazásba is ugyan annyiba kerültek amikor lehetett kapni őket.A különbség annyi volt, hogy az egyik jó volt a másik meg jobb volt arra.
    Nem látom miért keresett volna kevesebbeta bányászaton AMD.. ( arányosítva természetesen, az eladott mennyiségek tükrében). ez naív elgondolás.
    Szerintem az érintettségük egyforma de jelenleg az AMD től nincs még DGPU bevétel kimutatás Y/Y.. Konzolok + nőttek laposokban is elég szépen.

    Egyszerűen a gyártók portfóliójából adódóan az Nvidia nagyobbat esik.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák