Hirdetés
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Hardverfogócska a kertben
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED monitor topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
Már megírtam többször, azért vettem AMD-t, mert az akkori itthoni árazásnál másfélszer annyi lett volna a hasonló MSRP-jű Intel, ami finoman szólva sem lett volna így jó vétel.

#44458 huskydog17 : "ők nincsenek benne, ahogy állítod"
Róluk egy árva szót nem ejtettem...
Én arról állítottam valamit, hogy DX11 alatt miért fordulhat elő ilyesmi, és hogy ennek mennyi jelentősége van vagy sincs az életszerű felhasználásnál."Egyrészt az olvasó a zöld oldalon ennél a játéknál is releváns információt kap a 130 VGA közti különbségről"
Más mérési beállításokkal a piros oldalra is igaz."ha valaki 240 fps felett szeretne játszani"
Teljesen életszerű...
Tele van a bolt 500Hz-es monitorokkal és vadászpilótákat megszégyenítő látású userekkel. "A PC platform pont a korlátlan lehetőségekről kéne, hogy szóljon"
Ne haragudj, de ezen hangosan felnevettem. Ide nekem a 150Ghz-es X86 CPU-t, nincs több CPU-limit DX11-ben.
"mert akkor több tucat VGA kb 0 fps-t hozna, aminek semmi értelme."
Pont ugyanennyire nincs semmi értelme irreálisan alacsony felbontáson, CPU-limitbe kergetve tesztelni az AMD nagyvasakat.#44461 Petykemano : "Ez csak a tartós átlagos áramfelvétel maximuma."
Sajnos még csak ez sem. Tartósan is kb. 140W-ot vehet fel, mert ők egy elmés képletből származtatják a TDP-jüket. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Apple Watch
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Nvidia p104 4gb VGA
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tele van a bolt 500Hz-es monitorokkal és vadászpilótákat megszégyenítő látású userekkel.