Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Előző generációhoz érdemes nézni az előrelépést ár/ teljesítmény terén. Gyakorlatilag semmit nem változtattak a $/ FPS számon"
Épp ezt kívántam megjegyezni, ez alapján nem állja meg a helyét, amit a #43263-ban írtál, hogy "nem is törekednek legalább az előző generáció árazását figyelembe venni".
Probléma szvsz akkor lenne, ha romlott volna $/ FPS mutató.Az előállítása is szvsz drágább a 6700XT-nak, több ram, komolyabb hűtő, jóval nagyobb GPU, mégsem drágább jelentősen, mint az 5700XT volt. Az 5700 GPU kb. akkora volt, mint a mostani Navi23....
Az RTX2060Super szerintem amúgy korrektül volt árazva a tudásához képest, és a 2070Super is egészen elfogadható árú lett a tempójához és szolgáltatásaihoz képest. De tény, hogy annál a generációnál nem a $/ FPS arány javult, hanem inkább az extralista, pl. RT. Ami szerintem egyébként igen nagy plusz, számomra legalábbis biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest