Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem egy igazán dekstop gamer PC-nek nem alternatíva még mindig minőségben prémium előfizetőként sem. Arra megért nekem 10-15 K-t hogy ha rendezvényeken vagyok , vagy üzleti megbeszélések, este felmegyek a szálloda szobába a kis laposommal aztán játszogatok, de igazából egy több éves használt VGA-t sem tudna nekem kiváltani.
pl egy GTx 1070 vagy GTx 980 -/vega56-64 még mindig mérföldekkel reszponzívabb élményt ad mint a Cloud gamning, aki ilyen kártyával legalább rendelkezik annak nem biztos, hogy annyira érdemes váltani, max ha elromlik neki.
tehát aki hardcore gamer Pc-n annak ez még mindig nem elég jó. Most ezt ki kell bírni, nem szabad fejleszteni, de szerintem ez az átkényszerülés a Cloud oldalára még nem opció, a konzolokat már inkább adom, hogy arra többen váltanak.
persze hosszú távon ha így marad akkor igen, de még korai szerintem erről beszélni.Szerinte Nvidia mosta Stadia haldokolására apellál elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs