Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Amúgy honnan van az hogy gyenge a kihozatal? Már csak azért kérdezem, mert TSMC nel is külön gyártás kapott nv speckó csikszellel és folyamatosan segítettek a kiepiteset.Epp most árulja TSMC. Ugyan ez van most Samsungnal. Tegnap jelent meg cikk róluk mekkora lökés és előrelépés volt nekik most az Ampere gyártás. Szerintem csak szokásos kezdeti kihozatal gondok lehetnek, mint minden valtasnal, ami idővel javulni fog, én nem olvastam mást eddig,hogy rossz lenne.
ez a golden sample teória is a mai világban már nem létező dolog. Hamarosan telel esz YT nem hivatalos tesztekkel, ezt tudja Nv is..
De az biztos, hogy a PH nak külön gyártanak kártyát kézi manufaktúrával
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Leadtek Nvidia T1000 4gb ddr6
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest