- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
hokuszpk
üzenetére
akkor sem foglalkoznak komolyabban az AMD gepek epitesevel.
Nem mondom hogy én teljesen rálátok, de szerintem még szerver platformon sem cserélgetik állandóan a hardvert. Persze biztos vannak olyan szegmensek, de az nem elég.
Az AMD kb. 3 éve jött be az új architektúrával. Ennyi idő alatt teljesen rendben van hogy nem terjed eléggé. Főleg hogy az első széria még nem volt annyira csúcs teljesítményben és úgy tudom bizonyos stabilitási gondok miatt nem merték szerveren bevetni. (Ott elég ha már pár %-al több a gond)
Asztali PC fronton aki 2011-ben vett egy i7-2600k-t azóta elvan vele még a legújabb játékoknál is, de elég jó szint már video szerkesztés és hasonlóra is. (Én még egy Phenom II-vel is elvagyok)
Szóval most jól jön, hogy az Intel bénázik mert van ideje az AMD-nek leváltani a 10 éve domináló Intel hardvereket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 7
- Akciókamerák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jövedelem
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest