Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért rossz a mikrofon hangja? - 3 tipikus hiba
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az erdekes lehet.
igazabol nekem az volt az erdekes, hogy par honapja olvastam egy kb 15-20 eves cikket (talan folyoiratosos is volt) ami a state-of-art VRt hasonlitotta ossze az akkor 5 eves technologiaval, mik voltak a bajok, hova jutottak.
namost amikor VRnel par dolog meg 2014 vegen ugyanugy problemas volt, mint 95ben (vagy sajat tapasztalatok szerint 98ban, akkor lattam eloszor ilyet a Nixdorf museumban), akkor azert elmosolyodtam.
Oculus is kutatasi teruleten nagyon megy (gyakorlatilag filleres, hordozhato eszkozrol beszelunk nagyon magas immersionnal), de amikor egy Oculusra is fejleszto csapat programozojaval beszelgettem par hete panaszkodott, hogy kb minden egyes SDK inkompatibilis az elozovel ugyhogy supportban varnak a veglegesre. ez volt az egyik indok, hogy megsem vettem egy gen2es Oculus VRt par hete
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- KERESEM!!! RTX 4090 FELVÁSÁRLÁS GYORS ÉS KORREKT ÁRON!
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G (REV2.0)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.)
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.