Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Az, hogy egy játék kihasználja a rendelkezésre álló memót nem egyenlő azzal, hogy kell is neki."
Akkor mégis mit jelent? Gondolod, unalmában a játék telerakja szeméttel?
Ha megtelt az azt jelenti, hogy ideális esetben ennyire van szükség. Persze, némi, kevesebb/több mikrolaggolás mellett lehet variálni, hogy elférjen, és akkor a grafikonok rendben maradnak. [link]"Tesztek nem ezt mutatják akkor mégis kinek kellene hinni?"
Én jobban hiszek a tapasztalatoknak, mint a tesztek többségének.
Ugyanis hiába néz ki a tesztben jól, ha én használni szeretném.... Hogy téged nem érdekel más tapasztalata, egyéni preferencia. 
(#38250) Keldor papa: Bizony. Hiánypótlóak a tesztjeik.

Pont ezek a kis bebukdácsolások, amik engem szétidegelnének egy 130K-s kártyán. Ne csinálja, egyszerűen ne, feleennyi pénzért se.Nekem amúgy van egy kis deja vu érzésem még a HD4800-as időkből... Ott is mindenki foggal körömmel ragaszkodott hozzá, hogy elég az 512MB rájuk, hiszen a tesztekben is ezt mérték, aztán még kb én voltam hülyének nézve, hogy 1GB-os 4850-et vettem az 512MB-os helyett, plusz leírtam a tapasztaltakat. Emlékszem, még együtt is tesztelgettünk.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha megtelt az azt jelenti, hogy ideális esetben ennyire van szükség. Persze, némi, kevesebb/több mikrolaggolás mellett lehet variálni, hogy elférjen, és akkor a grafikonok rendben maradnak.
Ugyanis hiába néz ki a tesztben jól, ha én használni szeretném.... Hogy téged nem érdekel más tapasztalata, egyéni preferencia.