Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Az, hogy egy játék kihasználja a rendelkezésre álló memót nem egyenlő azzal, hogy kell is neki."
Akkor mégis mit jelent? Gondolod, unalmában a játék telerakja szeméttel?
Ha megtelt az azt jelenti, hogy ideális esetben ennyire van szükség. Persze, némi, kevesebb/több mikrolaggolás mellett lehet variálni, hogy elférjen, és akkor a grafikonok rendben maradnak. [link]"Tesztek nem ezt mutatják akkor mégis kinek kellene hinni?"
Én jobban hiszek a tapasztalatoknak, mint a tesztek többségének.
Ugyanis hiába néz ki a tesztben jól, ha én használni szeretném.... Hogy téged nem érdekel más tapasztalata, egyéni preferencia. 
(#38250) Keldor papa: Bizony. Hiánypótlóak a tesztjeik.

Pont ezek a kis bebukdácsolások, amik engem szétidegelnének egy 130K-s kártyán. Ne csinálja, egyszerűen ne, feleennyi pénzért se.Nekem amúgy van egy kis deja vu érzésem még a HD4800-as időkből... Ott is mindenki foggal körömmel ragaszkodott hozzá, hogy elég az 512MB rájuk, hiszen a tesztekben is ezt mérték, aztán még kb én voltam hülyének nézve, hogy 1GB-os 4850-et vettem az 512MB-os helyett, plusz leírtam a tapasztaltakat. Emlékszem, még együtt is tesztelgettünk.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Nvidia p104 4gb VGA
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha megtelt az azt jelenti, hogy ideális esetben ennyire van szükség. Persze, némi, kevesebb/több mikrolaggolás mellett lehet variálni, hogy elférjen, és akkor a grafikonok rendben maradnak.
Ugyanis hiába néz ki a tesztben jól, ha én használni szeretném.... Hogy téged nem érdekel más tapasztalata, egyéni preferencia.