Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Az, hogy egy játék kihasználja a rendelkezésre álló memót nem egyenlő azzal, hogy kell is neki."
Akkor mégis mit jelent? Gondolod, unalmában a játék telerakja szeméttel?
Ha megtelt az azt jelenti, hogy ideális esetben ennyire van szükség. Persze, némi, kevesebb/több mikrolaggolás mellett lehet variálni, hogy elférjen, és akkor a grafikonok rendben maradnak. [link]"Tesztek nem ezt mutatják akkor mégis kinek kellene hinni?"
Én jobban hiszek a tapasztalatoknak, mint a tesztek többségének.
Ugyanis hiába néz ki a tesztben jól, ha én használni szeretném.... Hogy téged nem érdekel más tapasztalata, egyéni preferencia. 
(#38250) Keldor papa: Bizony. Hiánypótlóak a tesztjeik.

Pont ezek a kis bebukdácsolások, amik engem szétidegelnének egy 130K-s kártyán. Ne csinálja, egyszerűen ne, feleennyi pénzért se.Nekem amúgy van egy kis deja vu érzésem még a HD4800-as időkből... Ott is mindenki foggal körömmel ragaszkodott hozzá, hogy elég az 512MB rájuk, hiszen a tesztekben is ezt mérték, aztán még kb én voltam hülyének nézve, hogy 1GB-os 4850-et vettem az 512MB-os helyett, plusz leírtam a tapasztaltakat. Emlékszem, még együtt is tesztelgettünk.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha megtelt az azt jelenti, hogy ideális esetben ennyire van szükség. Persze, némi, kevesebb/több mikrolaggolás mellett lehet variálni, hogy elférjen, és akkor a grafikonok rendben maradnak.
Ugyanis hiába néz ki a tesztben jól, ha én használni szeretném.... Hogy téged nem érdekel más tapasztalata, egyéni preferencia.