Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz Malibutomi #3676 üzenetére

    CM690rol valtottam Cosmosra, CPUban kb 15 fokot vert a Cosmos gyari ventikkel, VGA is par fokkal jobb volt. viszont nincs direkt ventim az oldalan ami lehet ekkora fogyasztasnal szamitana.

    viszont az teny, hogy a Cosmos restriktiv. maxra tolt ventikkel (1750@120 / 1050@140 rpm, a zalman max 11Vt tud adni) lazan hozza az open bench ertekeket, csak eppen hiaba SFlex / AntecTwoCool kombot hasznalok (TC kb a TY140et hozza csak a TY140 nem megy ra a radira), az ugy elviselhetetlenul hangos.

    meg agyalok a megoldason, egyik megoldas az OC levetele, a masik a viz, elvileg 75 fok folott kezd durvan szivarogni.

    ---

    villanyszamla annyira nem erdekes (Budapesten a lakasban lehet feltunt volna, itt mivel villanyrol megy a futes +100 heti par ora ide vagy oda nem szamit), viszont a hutes, pontosabban a zaj nagyon is.

    HSM elmelete egyebkent realis, furmark alatt amikor bethrottlingolt a kartya nem evett tobbet mint anno a G1 / HIS 6950 2GB / 7850 2GB OC CF (mindharom megoldas 200W korul evett tovigterhelve), szoval egekbekuldi a vezerles az orajelet, aztan meg amikor meggondolja magat mar mindegy.

    --

    Matrix hutest kritizaltak a csovek kialakitasa miatt, de a visszahulesi tempoja alapjan a hoelvezetesevel szvsz nincs baj, egyszeruen annyira meleg a kartya, hogy nem bir el vele a huto. meg ma este jatszok pciit a hutovel, hatha.

    ---

    TTomax: a 290x gyari hutoje tenyleg egy katasztrofa.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák