Hirdetés
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Digitális fényképezőgép választás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ajjaj, meglettel sertve a sajat velemenyeddel

Nekem nem kell tobb teszt, szeretem magam kideriteni mire eleg egy VGA, en vennek 2080Ti-t ha lenne ertelme, meg nincs a velemenyem szerint, ha a Te tesztedet veszem alapul, akkor meg...
Jol osszefoglaltad 
En jatszani hasznalom a kartyakat es oda amit ad nekem az AMD eleg. Ha tobb kellene, akkor szetneznek a piacon, egy 1080Ti esetleg, az legalabb mukodik

550-600 ezer forintert plusz a teljes vizkor mar megeri hogy lealazz egy 150k-175k koruli kartyat

Remelem az ingyen jatekot nem kapod meg

(#36229) VTom: ertem en, a tobbit lasd feljebb
Eleg jol osszefoglaltam sztem.(#36234) Keldor papa: errol beszelek, de nem ertik meg

Osszefoglalva, amit itt levagtatok jo paran a Fury es Vega megjelenesekor ez kutya f@sza ami itt megy most a Turing kapcsan, megmosolyogtato ahogy piros szemuveggel vadoltok meg par embert (az enyem aranybol van, bocsi, burzsieknal igy megy
) kozben meg egy teljesen elkefelt arazasu, hibakra hajlamos, vedhetetlen kartyat probaltok meg bevedeni egy negyed annyiba kerulo kartyahoz viszonyitva 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jol osszefoglaltad