Hirdetés
- Projektor topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a tesztek töredékében olvastam bármi utalást a TDP-s dologra
no ez itt a gond. tudod, hogy én melyik tesztben olvastam, hogy sundámbundám van a TDP-vel? mindegyikben - ugyanis annyit fogyasztott, mint a 680, és alig kevesebbet, mint a 770. bizonyítékom is van rá
tehát az információ elérhető volt bárki számára.a vásárlók félrevezetésével elért versenyelőny
pontosan. ilyenkor max. a vásárlónak van jogalapja a céggel szemben, nem a versenytársnak. de mind a joghurtipar, mind az nVidia gondosan ügyel arra, hogy a kényelmetlenség jogalapnak ne legyen elég erős.
Pont erről beszélek, és akik ebben a gap-ben lettek volna, vagy 980-at vesznek inkább, vagy 290/290X-et, esetleg kivárnak.
ezzel egyetértek, max. a mértékén lehet vitatkozni. ezért hoztam kiemelt példaként a 8800GTS-320-at - már a megjelenéskor tudott volt, hogy nem túl hosszú távon kevés lehet a 320MB (sokkal inkább, mint most a 3.5GB), mégis vitték, mint a cukrot. még az árazás is hasonló volt.
a Radeonos mondásoddal pedig akkor értenék egyet, ha nem lettek volna már 1 éve a piacon. nyilván az árcsökkentés generált extra sales-t, de ez nem váltotta meg a világot. kizártnak tartom, hogy sokkal többet adtak volna el, ha kevesebben vesznek 970-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Messze nyolcezer fölött!
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tehát az információ elérhető volt bárki számára.