Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raggie
üzenetére
Ez szerintem nem igaz, szimplán olcsóbban előállított / meglévő készletfeltöltésről van szó. GDDR5X már nem fog kelleni sehova.
Ráadásul ennek a típusnak az árát sem tudjuk, szóval lehet, hogy lassabb lesz mint az 590,( ha lesz) de olcsóbb is, szerintem annyiért adják amennyiért akarják, nincs rajtuk nyomás. Mármint alsó árra gondoltam.
Rx590 re egy 1070/ TI árcsökkentéssel is lazán tud reagálni NV, ha akar, vagy januárban kidobja a 2060 karit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs