Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen processzort vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Crytek
üzenetére
par erdekesseg:
- Far Cry 5, Mankind divided es Prey a korabbi szeriakkal 90+% korul skalazodott GPUlimites helyzetekben, tehat 4Kban. Prey azert is furcsa mert az a motor egy moddolt Cryengine3 ami a Sniper Elite 3 alatt viszont gyonyoruen skalazodik.
- Wolfeinstein 2 egy idTech motor ami az idTech5 (Rage) ota sehova nem skalazodott multiGPUs rendszerekkel. ez most is igy van.
- strange brigade es az uj tomb raider kb mutatja, hogy ez hogy nezett ki 2015ben amikor nekem epult a rendszeremkozepkategoria felaron (se) utoljara a 78x0 2GB CF vs Titannal volt jarhato ut. eleve a 2070en nem is lesz SLI csatlakozo. ami a problema, hogy pl a 980SLI / 290X CF a maga idejeben viszont megoldas volt 4K@60ra amikor egykartyas rendszerrel a 4K@30 volt az elerheto maximum. nekem se veletlenul ket 290X kerult a gepembe anno 2014 tel/2015 tavaszan amikor utoljara valtottam (volt egy rovid 970 SLI terv is, de abbol az elso kartya le lett garizva es valtottam AMDre).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest