Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
eladas annyira nem problema, 3 ev mulva amikor ugy szamolok eladom mindket kartyat akkor valszeg nyomott aron, egy embernek probalnam elpasszolni (kevesebb macera). 7850akat is egy ember vette meg.
Matrix Platinum itt jelenleg a legolcsobb 290x, szoval amiatt nezegetem
. viszont az EKs tippert koszi 
Abu85: -100W a kulonbseg ahogy neztem fogyasztasban, normalis hutes. azert ez eleg sokat jelent. CFem volt, kb tudom mire vallalkozom.
igazabol ha nem muszaj nem cserelnem a hutest, FC blokk veszmegoldas lenne, egyebkent ha nem muszaj nem epitenem at a vizhutest. tul sok ido, mostanaban meg egy nyugis pihenonapot semmittevessel tobbre ertekelek, mint egy egesznapos szerelomaratont
. ha ennyire bleeding edge a hutes az meg nem lesz feltetlenul jo.egyedul az asetek pumpaktol felek, ha az meghal ket es fel ev utan akkor nehez lesz megoldani a potlast.
DX12 meg nem vegleges, kell nemi ido amig egyaltalan lesz szabvany, aztan meg nemi ido amig egyaltalan nekiall terjedni, meg a fejlesztok nekialljak megtanulni.
Far Cry egyebkent amiatt idegesito, mert az az egyik jatek aminek _tenyleg_ kene a multigpu tamogatas 1080p felett. 5760x1080 highon a 970 G1 20%al a vanilla 970 boost ertekei feletti clockokkal ment 35-40fpst, very highon ugyanez 20-25 korul volt ahogy emlekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. viszont az EKs tippert koszi 
. ha ennyire bleeding edge a hutes az meg nem lesz feltetlenul jo.