- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógép beárazás
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17
üzenetére
A GTA5 sem volt megosztó, mégis népszerű volt. A probléma az, hogy ez a játék nincs kész. Egyszerűen multi technikai szinten nem működik, ami elég nagy baj egy multis játéknál. Nem csodálkozok rajta, hogy sokan lehúzzák. Én is csak vasárnap reggel tudtam vele játszani egy órát, délután már dobált le a szerver.
Ha a BF4-ben nem élted át a korai multis gondokat, akkor nem tudod mihez hasonlítani a PUBG helyzetét.
Igazából a fejlesztőknek jönne jól, mert rákényszerítené őket a nyilvánvalóan hibás netkód átírására.
A sokmillió játékos is elküldi őket a fenébe, mert sokszor nem lehet játszani. Vedd meg, próbáld ki, és te is rájössz, hogy pre-béta szinten áll a játék. Amikor egyébként valamilyen isteni szerencsével összejön, hogy tudsz egy órát játszani, akkor egyébként nagyon jó, csak jó lenne, ha ezt akkor tehetném meg, amikor én akarom, nem pedig akkor, amikor a szerverek jónak látják.

A legfontosabb prioritás szerintem a netkód és a szerverek. A játék sebességével nekem nincs bajom, igaz bűn ronda, de a CS sem volt szép, mégis jól szórakoztam vele.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest