Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
hangos?
előtte Gigabyte 3 ventisem volt,nah az hangos!
ez 60-70% se hallod,h megy!
sőt nem is melegszik,így tönkre se fog menni..(holnapután meghal
)Tudod hogy megy a lifetime garancia?
mert még,ha nekem is kellene fizetnem,akkor is megéri,de ilyenkor a cég fizet (ha rossz a termék,ha valóban nem külsérelmi,szerelési..)kb 2 % erősebb a 970 és min 10 ezerrel drágább lett volna,nem beszélve arról,h most az ideg megenne,ezzel a memória mizériával!
nem vagyok AMD párti,sőt INTEL FOREWŐR!!
de ezt a csatát mindig elbukjatok ameddig az Nvidia ilyeneket csinál,ennyivel drágább!(persze megteheti,mert vannak hívei
) de addig max azzal jöhetek,h bezzeg a 2x drágább kártyám 20% jobb mint a Tied bi-bi-bi!nem akarok kötekedni,de mit fogsz csinálni a 970 egy olyan játékkal ami megeszi a 4gb ramot?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
mert még,ha nekem is kellene fizetnem,akkor is megéri,de ilyenkor a cég fizet (ha rossz a termék,ha valóban nem külsérelmi,szerelési..)
) de addig max azzal jöhetek,h bezzeg a 2x drágább kártyám 20% jobb mint a Tied bi-bi-bi!