Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
hangos?
előtte Gigabyte 3 ventisem volt,nah az hangos!
ez 60-70% se hallod,h megy!
sőt nem is melegszik,így tönkre se fog menni..(holnapután meghal
)Tudod hogy megy a lifetime garancia?
mert még,ha nekem is kellene fizetnem,akkor is megéri,de ilyenkor a cég fizet (ha rossz a termék,ha valóban nem külsérelmi,szerelési..)kb 2 % erősebb a 970 és min 10 ezerrel drágább lett volna,nem beszélve arról,h most az ideg megenne,ezzel a memória mizériával!
nem vagyok AMD párti,sőt INTEL FOREWŐR!!
de ezt a csatát mindig elbukjatok ameddig az Nvidia ilyeneket csinál,ennyivel drágább!(persze megteheti,mert vannak hívei
) de addig max azzal jöhetek,h bezzeg a 2x drágább kártyám 20% jobb mint a Tied bi-bi-bi!nem akarok kötekedni,de mit fogsz csinálni a 970 egy olyan játékkal ami megeszi a 4gb ramot?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
mert még,ha nekem is kellene fizetnem,akkor is megéri,de ilyenkor a cég fizet (ha rossz a termék,ha valóban nem külsérelmi,szerelési..)
) de addig max azzal jöhetek,h bezzeg a 2x drágább kártyám 20% jobb mint a Tied bi-bi-bi!