Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Így, 900Mhz-en is jócskán fürgébb volt, mint az alattalevő következő kártya, azaz 280X, masszívan megtuningolva, 1150MHz-es GPU-val. Tudom, mert olyanom volt előtte. Ja, és jócskán kisebb fogyasztással, halkabban tudta mindezt. Nem vagyok sültbolond drágább karit venni, ha az olcsóbbal is megoldható lenne UGYANAZ.

(#3190) proci985: Nekem elég lenne, ha legalább elolvasná, amit írtam, és arra reagálna.
Úgy lehet beszélgetni. Ha automatikusan bolondnak néz, meg abba a nonszenszbe kapaszkodik, mit, hányszor írtam le másik topikokban, úgy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy lehet beszélgetni. Ha automatikusan bolondnak néz, meg abba a nonszenszbe kapaszkodik, mit, hányszor írtam le másik topikokban, úgy nem.