Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Szvsz belepaszírozhattak volna másfélszer ennyi cuccot, 3-4000 bites HBM2-vel. Csaképpen akkor megint egy bő 600mm2-es csip lett volna, mint a Fury, aminek meg az árazhatósága vérzett volna ezer sebből. Szval érdemes azt is nézni, hogy itt nem ugyanakkora csipet építettek, mint a Fury-nél, hanem egy lényegesen racionálisabb, tömegtermelésre alkalmasabb cuccot.
Ami a 4K képességet érinti, szvsz simán képes rá, de tény, több kompromisszummal, mint a 1080Ti. Mondjuk ez a "több kompromisszum" mint a topikból sokan céloztak rá, képminőségben elenyésző.
(#29671) Szaby59: Ez igazán konstruktív hsz lett. Nem tudom, te hol láttál egy gyártástechnológia és architektúra váltástól kétszer +25% teljesítményt, ráadásul egy durván 25%-al kisebb csipből, de nekem egy se jut eszembe....
Egyébként nem tudom, feltűnt-e (úgy tűnik nem), hogy most nem a DX11/12 volt a téma, hanem az architektúra.
Ami amúgy az architektúrát illeti, elég vicces, hogy még úgy is nőtt az IPC a hivatkozott cikk szerint, hogy a magasabb órajelek elérhetősége miatt nőtt a futószalag hossza, ami amúgy IPC csökkenéssel jár.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest