Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ja, értem. Tehát az neked nem hátrány (lényegesen nagyobb elavulás), ha az egyik kártyán közepes textúrákkal kell játszani, miközben a másik korábbi versenytársán semmi ilyesmire nincs szükség.
3GB ram mellesleg kevés extrém játék kivételével mindenhova elég, én úgy tapasztaltam, míg a 2GB simán elfogy FHD-ben is jópár címben.
Arról kár beszélni, hogy a mai, "680-szintű", de már csak középkategóriás kártyák mire képesek. Ezek annak idején csúcskategóriásak voltak, borsos árcédulával, ami miatt az ember jogosan várna el többet.7970-ből túl volt árazva a Ghz, ne annak az árát nézd, pláne, hogy a sima modellek is szinte kivétel nélkül bírták az órajelét.
(#2949) daneeeeee: "Battlefield 4, Ultra, 4x MSAA 48.6 54.6 44.0 41.0 45.2"
A BF4 az egyik játék, ami nálam 3GB videóram körül evett, FHD Ultrán, és egy BF4-es ismerős is megerősítette, hogy teljesen feletős rá egy 2GB-os kártya. Ez a teszt alapján a GTX760 is jobb a 280-nál, miközben a valóság az, hogy a 2GB-os OC GTX 770-en sem lehet élvezetesen játszani így, míg egy 7970-en igen. Hangsúlyozom, FHD-ről beszélünk, közel sem 1440P-ről.... Nem is néztem tovább ezt a tesztet ezek után.
Ez egy saját kép, ami egy kisebb pályán készült: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest