Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Tapasztalatom szerint, van, hogy AMD-n valamiért fekete képernyővel megy le/vagy sehogy 1-1 Benchmark, eddig 2-vel, ha találkoztam, az egyik ilyen a Sniper Elite V2 Benchmark volt, a másik a Sleeping Dogs.
Mindkettő eredeti, mielött még az lenne a téma, hogy az ingyen polcról vettem le. Nvidia-val még nem volt ilyen bugom, de ebbe az is beletartozik, hogy jó, ha fele annyit Benchmarkoltam zölddel, mint piros kártyával, így erre nem feltétlen érdemes adni.
Rápróbálhatsz másik driverrel, de nekem soha nem hozott megváltást. Valamiért néha nem akarja az igazságot, van, hogy másnap pedig tökéletesen futott...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest