Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Az emberek és a reviewerek NEM mókolnak semmit a driver-ben, hanem úgy out of the box tesztelik és használják őket: a játékban a gyárilag megadott preseteket használják és ha azok valamelyik hardveren máshogy viselkednek, mint a másikon, akkor azt leírják, itt is ennyi történt semmi több.
Még egyszer: a felhasználókat a legkisebb mértékben sem érdekli a technikai háttér, őket kizárólag a végeredmény érdekli. Annyi történik a gyakorlatban, hogy out of the box a gyári preset-tel AMD VGA-kon ott látható a jelenség, NVIDIA-n nem.
Úgy tűnik akkor, hogy az AMD rossz alapértelmezett beállítást használ a driverében a te leírásod alapján. A Codies amúgy tisztázta a dolgot, mert elismerték a probléma létezését, tudnak róla. Engem annyira a játék nem érdekel és nem is játszok vele, csak végig olvastam a CB tesztjét és érdekesnek találtam, hogy a Codies mai napig nem tudta teljesen eltüntetni AMD-n ezt a jelenséget (még egyszer: ez NEM a játékosok dolga!).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyúrósok ide!
- Windows 10
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Premier előzetesen a Crimson Desert
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G SHADOW 3X OC
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- msi gaming x rx 5700xt 8gb
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest