- Monitorkalibráló eszközök
- Nyomtató topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Erre emlékszel még? [link]
Amikor a Crytek az NV-vel utoljára "együttműködött..", ráadásul manapság a Crytek köztudomásulag anyagi gondokkal küzd. Egyáltalán nem lennék meglepve és ez nem feltétlen jelenti azt, hogy hibáztatom is őket.A Crysis 3 lassan pont két éve jelent meg, nem is tudom van-e még egy olyan, helyenként durván CPU intenzív játék mint az, nagyon szépen kezel 8szálat még az AMD modulos megoldását is.

Hiába, Gaming Evolved volt.., kb az egyetlen játék ahol egy erős i5 is procilimitbe ütközhetett itt-ott, na ez is szerinted mennyire reális?
Szerintem semennyire..Néztem ennek a benchnek a procikezelését.., hát hagyjuk, nem egy C3..

Procilimitem ugyan nem volt a 280X mellett, de elég felejthetően lett megírva.Szóval a C2 példájánál maradva, nem lepne meg ha a teszt közben a map alatt hullámzó ősóceánban két Megalodon tépné egymást..! Hasonlóan "erőforrásigényesen" mint C2 DX11 módban..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A valóság valószínüleg valahol a kettő között található, tehát amit Te is mondasz, hogy erősen NV-re speccelt és emellett "hagyták hogy segítsen rajtuk az NV".
Szeretem a Cryenginet ettől függetlenül, ha emiatt kicsit is kijebb vannak/lesznek a vízből, ám legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 GAMING OC 3X WHITE Eladó!
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Leghűvösebb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- HÉTVÉGI ÁRZUHANÁS !!! BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.04.13. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem semennyire..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)