Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Erre emlékszel még? [link]
Amikor a Crytek az NV-vel utoljára "együttműködött..", ráadásul manapság a Crytek köztudomásulag anyagi gondokkal küzd. Egyáltalán nem lennék meglepve és ez nem feltétlen jelenti azt, hogy hibáztatom is őket.A Crysis 3 lassan pont két éve jelent meg, nem is tudom van-e még egy olyan, helyenként durván CPU intenzív játék mint az, nagyon szépen kezel 8szálat még az AMD modulos megoldását is.

Hiába, Gaming Evolved volt.., kb az egyetlen játék ahol egy erős i5 is procilimitbe ütközhetett itt-ott, na ez is szerinted mennyire reális?
Szerintem semennyire..Néztem ennek a benchnek a procikezelését.., hát hagyjuk, nem egy C3..

Procilimitem ugyan nem volt a 280X mellett, de elég felejthetően lett megírva.Szóval a C2 példájánál maradva, nem lepne meg ha a teszt közben a map alatt hullámzó ősóceánban két Megalodon tépné egymást..! Hasonlóan "erőforrásigényesen" mint C2 DX11 módban..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A valóság valószínüleg valahol a kettő között található, tehát amit Te is mondasz, hogy erősen NV-re speccelt és emellett "hagyták hogy segítsen rajtuk az NV".
Szeretem a Cryenginet ettől függetlenül, ha emiatt kicsit is kijebb vannak/lesznek a vízből, ám legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sweet.tv - internetes TV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASRock lapok általában
- Jövedelem
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem semennyire..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)