Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Epson nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
A videólejátszás számomra mindig fontos prioritást kapott, mert nem kizárólag játékra, hanem multimédiára is használjuk a videókártyát. Szerettem az AMD képminőségét, habár a Crimson szoftver megjelenésével ezt is múltidőnek tekinthettem. Néhol maszatosan erős zajszűrést kapott és az Erőssebb Fehéret beállitani opciók nélkül, hogy egyensúlyban szép és koherens képet kapjak, nem volt egyszerű eset. Itt a régi Catalyst és Omega driverek voltak a csúcson. Most Nvidia driverben van amihez lehet állitani, és van amihez most nem annyira szükséges. Lehetne szebb és jobb mindkét fél képminőségét érintő tudása, de itt megint nem tudom az Nvidia-t hátrányosnak tekinteni. Igen, a Videólejátszás / Dinamikatartomány / Teljes (0-255) beállitása fontos és a szintelitettséget is alacsonyabbra kellett vennem. Egyéb beállitásokat még nem állitgattam szét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs