Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
A videólejátszás számomra mindig fontos prioritást kapott, mert nem kizárólag játékra, hanem multimédiára is használjuk a videókártyát. Szerettem az AMD képminőségét, habár a Crimson szoftver megjelenésével ezt is múltidőnek tekinthettem. Néhol maszatosan erős zajszűrést kapott és az Erőssebb Fehéret beállitani opciók nélkül, hogy egyensúlyban szép és koherens képet kapjak, nem volt egyszerű eset. Itt a régi Catalyst és Omega driverek voltak a csúcson. Most Nvidia driverben van amihez lehet állitani, és van amihez most nem annyira szükséges. Lehetne szebb és jobb mindkét fél képminőségét érintő tudása, de itt megint nem tudom az Nvidia-t hátrányosnak tekinteni. Igen, a Videólejátszás / Dinamikatartomány / Teljes (0-255) beállitása fontos és a szintelitettséget is alacsonyabbra kellett vennem. Egyéb beállitásokat még nem állitgattam szét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPad topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vicces képek
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest