Hirdetés
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topic
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Jó reggel! Látom ment még a vita éjjel, erről lemaradtam....

Akkor most leírom még egyszer, hogy tiszta legyen, 1080p ULTIMATE 4xSSAA Ezen a beállításon, és FXAA-val teszteltem anno az összes kártyámon, ezek az eredmények megvannak, újra mérni már nem tudom. Ha valaki össze akarja hasonlítani az én méréseimmel, akkor így futtassa a tesztet. A driver kérdés szerintem lényegtelen, mert viszonylag régi játékról van szó, nem hiszem, hogy jött volna hozzá bármiféle javítás.
És ULTIMATE FXAA beállításokkal
290X
980
Majd később jövök Metro LL mérésekkel...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest