Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Micro Four Thirds
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem meg Abu erre gondolt:

A multi monitor, DXVA, idle fogyasztás kapcsán tényleg sokan félrehúzták a szájukat. Valószínűleg ezen javítanak az 500-as szériában.Az a 10% amit te írsz még ennél is kevesebb. Az 1400 MHz a legdurvább modellre vonatkozik RX 580-ból, míg az 1266 MHz az referencia RX 480.
Memória fronton én inkább azt tartottam volna helyesnek, és sokan mások is, ha 9 Gbps RAM chipekkel áldották volna meg ezeket a kártyákat. Valljuk be bizonyos esetekben eléggé sávszélesség limitált volt a Polaris 10, és jól reagált a VRAM tuningra. A 9 Gbps RAM-okkal hozhattak volna pár százalékot a konyhára.
Amit tudunk, hogy megkapta a Ryzen AVFS rendszerét, és szerintem átültették LPC-re. Valamivel magasabb órajelek elérésére képes, és csökken az idle/multi monitor és talán a DXVA fogyasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest