Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Ááá most már ne variáljál szépen össze fogjuk hasonlítani a cibált 6600k-t a 6 magos csodádhoz.
Már töltődik a játék. Nekem még sehol nem fogyott el a processzor amiről te meg mások beszélnek az valami déli báb látni vélitek, de sosem tudjátok bemutatni. Jössz a low level bullshittel is rendicsek, de az még több terhet levenne a prociról nem igaz? Akkor meg még értelmetlenebbé válik a 6 +8 magos csodaproci játék alatt hiszen kvázi "mindent" a csoda cgn fog számolni szerinted, a távoli jövőben. Nekem lesz igazam látni fogod mindjárt, az órajel számít c3-ban is nem a magszám. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már töltődik a játék. Nekem még sehol nem fogyott el a processzor amiről te meg mások beszélnek az valami déli báb látni vélitek, de sosem tudjátok bemutatni. Jössz a low level bullshittel is rendicsek, de az még több terhet levenne a prociról nem igaz? Akkor meg még értelmetlenebbé válik a 6 +8 magos csodaproci játék alatt hiszen kvázi "mindent" a csoda cgn fog számolni szerinted, a távoli jövőben. Nekem lesz igazam látni fogod mindjárt, az órajel számít c3-ban is nem a magszám.