Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Valóban, szerintem is ez a két tag rendkívül borzolja a kedélyeket.
Egyre kevesebbek az efféle vér fan amd-s emberkék. Szerintem ha valami gyári állapotában nem megfelelő/nagyon melegedős, közben iszonyatosan hangos, és az órajeleit sem bírja tartani az kuka.
Nem tudom miért okoz egyeseknek örömet a napokig tartó kínlódás és próbálkozás az alulfeszeléssel, venti profil állítgatásokkal, 60 rendszerventi beszerelése, vagy kompakt játékvízzel való ökörködés, bugos driverekkel való szívás és folyamatos cserélgetés. Öregszem na.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZOS! MSI GTX 1660 Ti GAMING X (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom miért okoz egyeseknek örömet a napokig tartó kínlódás és próbálkozás az alulfeszeléssel, venti profil állítgatásokkal, 60 rendszerventi beszerelése, vagy kompakt játékvízzel való ökörködés, bugos driverekkel való szívás és folyamatos cserélgetés. Öregszem na.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)