- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mini PC
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
rup1u5
üzenetére
Hát ja a 4850 rendesen befűtötte az egész lakást jó kis kazán volt a gyári hűtővel.
Én valahol az r9-es szériától kezdve mondtam le végérvényesen a márkáról, konzolt sem veszek, az is amd chipes! Meg lehet nézni a ps4 pro hogy teljesít kevesebb a frame/sec vele mint a régebbi változattal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#24645) fules
: A több fps tényleg igaz és stabilabban is hozza a minimumokat is, de a szebb kép is mert kevesebb a képhiba.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- DOBOZOS! MSI GTX 1660 Ti GAMING X (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én valahol az r9-es szériától kezdve mondtam le végérvényesen a márkáról, konzolt sem veszek, az is amd chipes! Meg lehet nézni a ps4 pro hogy teljesít kevesebb a frame/sec vele mint a régebbi változattal. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
: A több fps tényleg igaz és stabilabban is hozza a minimumokat is, de a szebb kép is mert kevesebb a képhiba.