Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Éppen most olvastam redditen: "It's not enough to have a great product, people must know about it"
És tényleg így van.
De véleményem szerint nem ez a fő probléma hanem az afféle megmondások,hogy "informatikus haver azt mondta hogy Nvidia a király AMD meg egy szar,AMD-t ne vegyél,mert megbánod"
Aztán ha rákérdezel,hogy miért akkor vagy nem tud mondani semmit vagy akkora baromságot mond hogy vered a fejed a falba...Múltkor ugyanígy jártam.Azt mondja nekem AMD-t ne vegyél mert szar,megkérdeztem hogy miért szar,erre azt mondta hogy Nvidián szebb a kép meg több FPS-ed van.Aztán meg hiába próbálod neki megmagyarázni,mert "nem az úgy van,AMD csak szar lehet"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Crimson Desert
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZOS! MSI GTX 1660 Ti GAMING X (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest