Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Éppen most olvastam redditen: "It's not enough to have a great product, people must know about it"
És tényleg így van.
De véleményem szerint nem ez a fő probléma hanem az afféle megmondások,hogy "informatikus haver azt mondta hogy Nvidia a király AMD meg egy szar,AMD-t ne vegyél,mert megbánod"
Aztán ha rákérdezel,hogy miért akkor vagy nem tud mondani semmit vagy akkora baromságot mond hogy vered a fejed a falba...Múltkor ugyanígy jártam.Azt mondja nekem AMD-t ne vegyél mert szar,megkérdeztem hogy miért szar,erre azt mondta hogy Nvidián szebb a kép meg több FPS-ed van.Aztán meg hiába próbálod neki megmagyarázni,mert "nem az úgy van,AMD csak szar lehet"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AliExpress tapasztalatok
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs