Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Pug leírta, de ezt egyszerű érettségivel is lehet értelmezni szerintem, nemkell sztochasztikus folyamatok tizenhatra járni az ELTE matekon. (Bár szerintem az érettségi nevetséges fing ehhez)
a lényeg, nagyon közérthetően, az óriási ismeretlen együttfutási tényezők.
Hasonlat, mintha egy Golf Country Club tagjait kérdeznél meg random, milyen autójuk van. Reprezentatív? Nem...
Induljunk ki abból, hogy a PC gamerek nagyon nagyrésze torrentezik, esetleg van Steam-je, de sohasem vett semmit, max pár eurós játékokat. Ami eleve egy olyan bankkártyát feltételez amivel lehet fizetni. Az én BB bank Maestrojával nem tudtam pl játékot venni. Paypal kell...
Ez már igen is brutálisan torzít, hiszen feltételezel egy kereső, bankkártyával és pénzzel rendelkező, réteget. Az ellenkézőjét és ezt sem tudod bizonyítani, de nyilvánvaló, hogy a pénzesebb játékvásárló tulajok megengedhetnek 1070/1080 szintű kártyákat is... és a data sharing korreláció még nincs is benne a képben. Mivel pénzes emberként nem tudsz drága AMD kártyát venni, mert nincs,.ezért NVt fogsz.Bumm. Csóró torrentezőként meg 380/470/480de ez csak.egy askeptusa, miért nem számít baromira ezesetben az elemszám. Lehet 10 millió is, a Steam acc léte már megpecsételi az egészet, és akár egy jól összerakott n=1000 is hitelesebb ennél'.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest