Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Én mondtam hogy az új APItól van?Tényleg nincs értelme mert eddig amit írtam érvként csak legyintesz rá,mert szerinted majd azok a játékfejlesztők/kiadók fognak majd gyártóspecifikusan optimalizálni akik eddig is magas ívről tettek a pc gamingre.Én még emlékszem arra az időkre amikor mindenki egy magasabb egységes APIért volt oda,hogy minden hardveren minden funkció elérhető legyen neeem nem a DX volt az hanem az OGL...majd egy év múlva visszatérhetünk erre a kérdésre,bár volt aki már idén nyárra prognosztizálta a Kánaánt,szerintem még vagy 3év mire lesz ebböl valami és ez azért vicces mert már két éve is pozitívumként utalt néhány ember a GCN mellett mint DX12 hardver,bár addigra a polarist is meg a pascalt is kukázhatjuk,a vega meg ki tudja még milyen lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- 4070ti Super eladó kifogástalan álapotban!1.5 év garnciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE RX 5500 XT GAMING OC 4GB Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs