Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
"Ezt csak azért írtam le, mert ha vki tényleg kíváncsi az miért nem korrekt, hiteles adatokra épülő összehasonlításokat tesz?"
Ööö... feljebb találsz néhány tesztet.
Igazából szerintem rengeteg potenciál van ebbe a topicban, jó pár kérdésre megtudnánk együtt találni a válaszokat (pl: régóta keringő pletyka itt a fórumon, hogy régi játékok jobban mennek NV-n mint AMD-n. Nos többek között ezt is ki lehetne deríteni) Szóval nekem vannak ötleteim és gyanítom másoknak is van, csak a vállalkozó kedvű kollégákból ne fogyjunk ki.
"Azt itt hadd jegyzem meg, hogy a vörös oldal képviselőinek a zászlólengetéshez nem ártana kipróbálni azt a rondazöldet is."
Megtörtént! Véleményem is van, de nem szeretnék se háborút, se hittéríteni szóval hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen autót vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest