Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
"Ezt csak azért írtam le, mert ha vki tényleg kíváncsi az miért nem korrekt, hiteles adatokra épülő összehasonlításokat tesz?"
Ööö... feljebb találsz néhány tesztet.
Igazából szerintem rengeteg potenciál van ebbe a topicban, jó pár kérdésre megtudnánk együtt találni a válaszokat (pl: régóta keringő pletyka itt a fórumon, hogy régi játékok jobban mennek NV-n mint AMD-n. Nos többek között ezt is ki lehetne deríteni) Szóval nekem vannak ötleteim és gyanítom másoknak is van, csak a vállalkozó kedvű kollégákból ne fogyjunk ki.
"Azt itt hadd jegyzem meg, hogy a vörös oldal képviselőinek a zászlólengetéshez nem ártana kipróbálni azt a rondazöldet is."
Megtörtént! Véleményem is van, de nem szeretnék se háborút, se hittéríteni szóval hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- E-roller topik
- Borderlands 4
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- További aktív témák...
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- AMD Radeon RX 6600 8GB (Beszámítás)
- Sapphire PULSE Radeon RX 550 4GB Garanciával!
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest