Hirdetés
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- ZIDOO médialejátszók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
Tenyleg kivancsi vagyok, mert annyira nem astam bele magam, csak 5 percig googleztam a temaban.
Linkelj legyszives egy hivatalos kozlemenyt, amiben az AMD aztmondta h a mantleval nevetsegesse teszi a 290x a titant. (amit mar alapbol megtett mondjuk amikor kijott).En csak ilyeneket talaltam fel eves cikkekben hogy a cpu rol leveszi a terhet, hivatalos amds diakon.
Ne mondjatok mar hogy nem rohadt nagy dolog, hogy nem fog kelleni i7 es tarsai ahhoz h kihajtsanak egy felsokategorias kartyat? i3+290x + 90% gyorsulas egy beta drivertol egy olyan jatekban amit dxel terveztek.
Komolyan mondom behalok ezektol az emberektol, kicsit a kissebsegiek (cigany) jutnak az eszembe, adnad a kisujjadat de a karod sem eleg. Mi kellene meg ?? Tenyleg kivancsi vagyok

1 ft pluszt sem fizetsz ezert, csak feltelepitesz egy drivert. Meg ha sulyos tizezreket kernenek el ezert, akkor megertenem a felhaborodasokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 1 / 2
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Bundle topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest